Amino Dessert – lågkaloridessert!

GD Star Rating
loading...

Kosttillskott utvecklas hela tiden och det har även börjat dyka upp kosttillskott som kommer i andra versioner än tabletter och drinkar. Vi har till exempel proteinpannkakor och nu en lågkaloridessert! Amino Dessert från Self Omninutrition är en gelliknande proteinbomb som snabbt tillreds med hjälp av vatten och ett kylskåp.

Det är egentligen ingen skillnad på Amino dessert och andra aminosyratillskott från Self, det är samma Amino dessertkvalitativa kosttillskott med de rätta relationerna mellan aminosyrorna och goda smaker. Byt ut din efterrätt mot denna dessert eller blanda en portion när du känner att sötsuget börjar ta överhanden. Praktiskt och gott!

Produkttest av Amino Dessert from Self

Det här är väl inget som jag äter varje dag direkt (även om det står en portion dagligen på burken) så det får bli ett omdöme av min första upplevelse av Amino dessert.

Jag blandar en skopa med kallt vatten i en shaker och skakar. Det är enkelt att få det till en smidig smet och jag häller upp det i en skål ställer in  i kylskåpet en stund. Konsistensen är ganska rinnig men jag gissar att det kommer att stelna till sig lite i kylen. Efter cirka 30 minuter tar jag ut desserten. Produkten beskrivs som en jelly men jag vet inte, jag tycker det mer är lite mer flytande än hallonkräm typ.

Smaken är helt okej, jag valde Wild Strawberry. Jag skulle säga att smaken är god men något artificiell blir den efter ett tag. Den tar dock udden av sockersuget och jag känner att jag är väldigt nöjd när jag ätit upp.

Slutsats

Jag är inte helt galen i Amino Dessert men jag är helt klart nöjd med det och det blir klart godkänt. Det är definitivt ett snyggt sätt att få i sig aminosyror när man kan bli lite trött på alla dessa proteindrinkar man häller i sig varje dag. Jag har bara testat en smak så det är lite lite, är det någon som testat någon annan smak?

KosttillskottDirekt

Vi tycker att det är ett kul sätt att presentera protein på så varför inte? Det vore roligt att veta hur de andra smakerna är….

Prisinformation
Wild Strawberry 159 kr (250 gram) Läs mer
Lemon 159 kr (250 gram) Läs mer
Pina Colada 159 kr (250 gram) Läs mer
Pear 159 kr (250 gram) Läs mer
Tropical 159 kr (250 gram) Läs mer
Blueberry 159 kr (250 gram) Läs mer
Amino Dessert - lågkaloridessert!, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*