Animus – När du väl testat den vill inte vara utan den!

GD Star Rating
loading...

BMR har verkligen träfft rätt! Kosttillskottet Animus är förmodligen den godaste PWOn på marknaden. En kraftfull, och rätt doserad pre-workout med alla essentiella ingredienser för ett optimalt träningspass! PWOn innehåller en rad olika vitaminer som vitamin c, B6, B9 och B12 och kolin som bidrar till en normal fettförbränning. Den här PWOn innehåller dessutom redan proteiner i form av essentiella aminosyror så du behöver inte blanda i det i din shake innan träning om du brukar göra det.

Animus från BMR
Florida Orange 299 kr Gymgrossisten

 

Produkttest av Animus PWO från BMRAnimus en PWO från BMR

Dag 1: jag börjar med att ta två skopor av Animus (Florida Orange) för att känna efter hur känslig jag är. Jag har det senaste halvåret känt att jag stundtals mått illa av PWOer så jag vill vara försiktig. Kosttillskottet blandar sig lätt i en shaker och blir ljust genomskinlig. Det smakar gott! Inte alls den där fräna, starka smaken som är så vanligt bland PWOs. Bra! Efter en 10-15 minuter känner jag hur det börjar sticka i huden. Cirka 30 minuter senare är jag på gymmet och börjar med uppvärmning av mina axlar som vanligt. Passet flyter på bra och jag har en bra känsla. Mår fint!

Dag 2: eftersom jag inte mådde illa eller upplevde något negativt igår ökar jag till maxdosen av Animus, tre skopor. Pulvret är fortsatt lättlösligt och smaken god, om än lite starkare såklart med större dos. Idag är det dags för marklyft vilket brukar kräva en del vilja från min sida. Jag tycker om att träna det men just de första lyften brukar sitta långt inne. En skön känsla infinner sig och jag tar mig igenom passet lugnt och metodiskt. Jag känner mig fokuserad och tar inte så lång tid på mig för att förbereda mig inför lyften. Tummen upp!

Dag 3: vilodag idag så jag tar ingen Animus även om det faktiskt står på burken att man ska ta en dos även på vilodagar…

Dag 4: dags för träning igen idag och tar igen tre skopor av PWOn. Smakar gott! Stickningarna i huden är ganska tydliga och på gymmet känner jag mig lugn och stark. Fokuserad och effektiv. Mår annars fint också, inget bråk i magen eller illamående.

Dag 5: maxdosen verkar jag kunna hantera utan problem och jag tycker fortfarande att Animus smakar gott och jag mår finemang.

Dag 6: den sköna känslan fortsätter. Jag börjar erkänna att jag hittat ett nytt favoritkosttillskott

Slutsats om Animus från BMR

Jag är riktigt nöjd med Animus! Det är en PWO som inte river så mycket, den smakar väldigt gott och jag får en avslappnad skön känsla. Om jag skulle vilja få till ett riktigt galet kämpigt träningspass så skulle jag kanske välja ett mer amerikaniserat kosttillskott som naNO Vapor men för den träning som vi kör varje dag så är Animus verkligen den perfekta pre-workout produkten just nu! Sa jag att den smakar gott?

KosttillskottDirekt

Man ska verkligen inte underskatta ett välsmakande kosttillskott, det finns ju en del som verkligen smaka apa och det är glädjande att BMR lyckats så väl med smaken. Känslan av ett avslappnat men ändå fokuserat och hårt träningspass låter väldigt produktivt!

Prisinformation
Florida Orange 429 kr Svenskt Kosttillskott
Wild berry 429 kr Svenskt Kosttillskott
Tangy Peach 429 kr Svenskt Kosttillskott
Florida Orange 299 kr Gymgrossisten
Wild berry 299 kr Gymgrossisten
Tangy Peach 299 kr Gymgrossisten
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*