Breach – Aldrig vila är ett sant löfte

GD Star Rating
loading...
Breach – Aldrig vila är ett sant löfte

Jag hörde först om Breach från Johan när han frågade mig om jag testat denna PWO. I ärlighetens namn hade jag inte hört talas om den vilket fick mig att skämmas lite och surfta in på Svenskt Kosttillskott för att läsa på. Breach tillverkas av Aldrig Vila som även driver en väldigt intressant och läsvärd blogg.

Fokus har varit att ta fram en bra pre-workout produkt med god smak och som ökar mentalt fokus och skärpa på gymmet. Lägg till det ett ordentligt muskelpump och du har Breach i en trevlig välsmakande Breach PWOburk. PWOn har en hög dos av koffein och dessutom finns den så välbekanta beta-alanin i blandningen vilket gör att man känner igen sig. Såklart finns även kreatin som idag är så pass välkänd och väldokumenterad att det vore galet att inte ha med det i en PWO. Ett gäng b-vitaminer  är inkluderade på grund av att de påverkar energiomsättningen och de hjälper även till med hormonregleringen. Mitt intresse var väckt och produkttestet av kosttillskottet finner ni nedan.

Produkttest av Breach från Aldrig Vila

Dag 1: doseringen säger att man ska ta 1-2 portioner. Min vana trogen börjar jag inte med maxdos 😉 Jag tar en dos och beger mig iväg till gymmet. Väl där mår min mage inte särskilt bra men jag är ändå pigg och får till ett bra pass.

Dag 2: en vilodag idag så ingen Breach för mig

Dag 3: idag är det ben på schemat och jag vågar mig på en ökning av doseringen. Det blir 1,5 skopor. Min mage gillar det inte alls. Ajaj, passet blir inte som jag tänkt mig. Pigg o klar i knoppen men magen är kass. Hur frustrerande är det inte när man har all energi i världen att träna men får inte till det och energin får inget utlopp? Gaah!

Dag 4: ett lättare axelpass ska avklaras och jag tar en skopa Breach. Passet går finfint men min mage vill inte vara synkad.

Dag 5-20: jag testar en annan PWO för att se om det är något annat i min kost el dyl som ställer till min mage. Denna PWO får mig att må lite illa initialt, mer om det i ett annat test 😉 men efter ett par gånger försvinner den känslan. Jag testar Breach på nytt i olika doseringar. För att bli som mest taggad är 2 skopor helt klart bäst men magen pallar det inte. Har testat på fastande, oftast, som med frukost i magen men resultatet blir det samma.

Slutsats om Breach från Aldrig Vila

Jag har ingen aning om vad det är som gör min mage så upprörd! Har ju testat en hel massa PWO i mina dagar och aldrig har jag upplevt detta vad jag kan komma ihåg. Oftast kan magen vara lite känslig men sedan vänja sig och det går fint, jag tränar ju oftast på tom mage så jag förstår att det kan vara påfrestande. Jag gillar ändå känslan jag får och skulle det inte vara för magdebaklet skulle jag fortsatt med Breach. Nåväl, jag är lite besviken, men jag får väl erkänna att Breach är för stark för mig… 🙁

KosttillskottDirekt

Kosttillskott påverkar personer på olika vis och en persons upplevelse är förmodligen inte lik någon annans. Att man får problem med magen är verkligen inte bra och det försämrar prestationen och allmänhälsan också. Kanske var det något i Breach som just påverkade vår produkttestare negativt men som upplevs positivt av någon annan, vem vet. Det är nog vanligare bland PWOs att de påverkar magen vilket väl säger en del om att innehållet i burkarna är starkt!

Är du ändå lockad att testa Breach så har vi sammanställt priserna här nedanför.

Prisinformation
Svenskt Kosttillskott Wild Berries 399 kr (360 gram, 30 portioner) Läs mer
Svenskt Kosttillskott Fresh Pear 399 kr (360 gram, 30 portioner) Läs mer
Gymgrossisten Wild Berries 399 kr (360 gram, 30 portioner) Läs mer
Gymgrossisten Fresh Pear 399 kr (360 gram, 30 portioner) Läs mer
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*