Produkttest – Burn X3 från Svenskt Kosttillskott

GD Star Rating
loading...

 

Den nya versionen är här! KosttillskottDirekt har testat Burn X4! Läs mer>>>

 

Precis som många andra så blev jag lite nyfiken på Burn från Svenskt Kosttillskott, så jag köpte mig en burk för att testa! Nedan finner ni ett test där jag kommer fram till att Burn verkligen fungerar! En klar rekommendation utfärdas! Kosttillskottet Burn marknadsförs av Svenskt Kosttillskott och kan endast köpas via dem! Gå ner i vikt snabbt och säkert! Svenskt Kosttillskotts Burn ger dämpat sötsug och är fettförbrännande med sina 8 aktiva ingredienser.

Burn från Svenskt kosttillskott – produktinformationBurn x3

Svenskt Kosttillskotts Burn – Superkomplex av fettförbrännande ämnen! Låter förträffligt! Kosttillskottet ska öka fettförbränningen, öka metabolismen, dämpa sötsug och öka mättnadskänslan och vara prestationshöjande samtidigt som den innehåller antioxidanter för att skydda mot den stress som kroppen utsätts för under en diet. Man behöver två burkar, en Daytime med koffein och en Nightime utan koffein. En burk innehåller 120 kapslar vilket är 60 portioner och man ska ta en portion av varje burk varje dag så alltså räcker en laddning i 60 dagar. Som vanligt rekommenderar jag, de också för den delen, att testa med en mindre dos för att se hur det känns innan man tar en full dos. Eftersom Burn X3 finns i två olika utföranden, en för dagen (Daytime) och en för kvällen/natten (Nighttime) kan kosttillskottet användas dygnet runt och även av de som är känsliga för koffein!
Källa: Svenskt Kosttillskott

Huvudingrediensen i Burn är Hoodia, det är en kaktusliknande växt som växer i södra  Afrika. Växten har historiskt använts för att dämpa hungern under långa jakter. Inga kända biverkningar finns och den fungerar som så att den får personen som intar Hoodia att känna sig mätt. Hoodia verkar genom att simulera effekten av glukos, gulkos är det som får hjärnan att tro att vi är mätta. En uppgift jag hittat är att man ska inta minst 500 mg Hoodia för att det ska få effekt. Burn innehåller 335 mg Hoodia 20:1 per portion, det motsvarar 6 700 mg ren Hoodia. Ordentligt tilltaget med Hoodia skulle man kunna säga!

Produkttestet

Dag 1: Träningsdag; 1 kapsel innan frukost. Känner att jag är lite varmare än tidigare då jag åt koffein innan frukost. Det betyder ju att metabolismen ökat så den beskrivningen av produkten stämmer.

Dag 2: Träningsdag; 2 kapslar innan frukost. Eftersom jag inte kände något underligt igår så vågade jag mig på två kapslar idag. Kände mig extra taggad på gymmet idag. Svettas inifrån om man kan säga så, en varmare svettning än med enbart koffein som jag upplevde gav kallsvett.

Dag 3: Träningsdag; 2 kapslar till frukost sedan iväg till gymmet. Kändes som igår, mycket positivt! Vågade mig på två kapslar innan lunch också, funkade finfint!

Efter dag tre så hade jag inga andra upplevelser än de jag angivit ovan.

Slutsats

Så har jag bränt något? I think so! Det har bara gått en vecka och fettet på höfterna/nedre delen av ryggen är helt klart mindre och jag ser verkligen fram emot hur det kommer att utvecklas. Jag har ingen aning om det här är representativt och att det är det här man kan förvänta sig men enligt mig så funkar det faktiskt! Det jag skulle kunna göra bättre som kanske än mer skulle påverka resultatet är att jag har lite svårt att komma ihåg att ta Burn 30-60 minuter innan måltid vilket rekommenderas. Det brukar vara 10-15 minuter innan för mig!

Jag har efter testet fortsatt med Burn mer eller mindre regelbundet under en andra diet och jag kan inte annat än att fortsatt vidhålla min rekommendation.

Vill tillägga att jag inte har några som helst biverkningar som hackig mage eller känner mig stissig eller snurrig!

För mig funkade kosttillskottet Burn från Svenskt Kosttillskott över förväntan!

Burn (kampanjpris 269 kr, 120 kapslar, 60 portioner) – Gå ner i vikt snabbt och säkert med Burn från Svenskt Kosttillskott. Effektiv formula som även ger energi!

Produkttest - Burn X3 från Svenskt Kosttillskott, 2.9 out of 5 based on 8 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*