Burn X4 från Svenskt kosttillskott

GD Star Rating
loading...

Burn från Svenskt kosttillskott är ett av marknadens mest sålda kosttillskott inom fettförbrännings kategorin och har nu kommit i en ny effektivare version – BURN X4! Nya rön från den senaste forskningen har legat till grund för den nyutvecklade formulan.

Uppnå nya höjder med Burn, träning och god kost!

Fettförbränning och viktnedgång är en oerhört komplicerad process och påverkas av massor av olika faktorer. Alla dessa faktorer har man tagit hänsyn till vid framtagandet av Burn X4. Till exempel är två av ingredienserna krom som upprätthåller jämna Burn X4 från Svenskt kosttillskottblodsockernivåer och därmed håller sötsuget borta och kolin som stödjer metabolismen av fett. Burn X4 innehåller även koffein, Capsaicin, hallonketoner, glukomannan och det nya intressanta ämnet fukoxantin.

Vid fettförbränning så är kanske hungern det jobbigaste. Att ständigt vara hungrig påverkar humöret och gör dig ständigt påmind om vad du inte får äta. Därför innehåller Burn X4 glukomannan, även kallat konjakrot. Det är en fiber som bildar en gel-lik massa i magen vilket saktar ner matsmältningen och på så vis känner du dig mätt längre på mindre mat. Som en följd av den ökade mättnadskänslan är det även fördelaktigt att använda Burn X4 för dig som inte tränar så mycket, varför inte kombinera Burn X4 med din favorit måltidsersättare?

Produkttest av Burn X4 från Svenskt kosttillskott

Dag 1: Som vanligt är jag försiktig och tar två kapslar två gånger denna dag. Jag känner mig pigg men inte skakig som andra fettförbrännare kan göra. Känner även att jag inte är särskilt hungrig och mitt sötsug är faktiskt som bortblåst. Märkligt faktiskt, hoppas det håller i sig!

Dag 2: vågar mig på två kapslar tre gånger denna andra dag. Eftersom jag kan ha svårt att sova på kvällarna så är jag lite nervös att sömnen ska påverkas. Det fungerar utan problem och jag känner mig lagom mätt och pigg!

Dag 3: då kör jag full dos! Tre kapslar Burn tre gånger på en dag! Känner mig verkligen pigg och något kaffe behövs inte. Jag får påminna mig själv om att jag behöver äta. Inga skakningar och inga sömnproblem.

Dag 4: ingen mening med att dra ner på dosen så jag fortsätter. Efter några dagars vila på grund av en lite för uttöjd axel (rehab efter långdragen skada) var jag på gymmet och tränade ben! Som van pre-workout drickare undrade jag verkligen hur Burn skulle stå sig på egna ben. Det gick galant. Nog för att min benträning inte är på samma nivå som den var för ett par år sedan men med motivationen på topp och den extra ork Burn gav blev det ett kanonpass!

Dag 5: rehabdag. Blä! Det är inte kul men så nödvändigt för mig med en del bekymmer på olika områden, som plattfot, löparknä och tasig axel. Var tvungen att springa av mig lite på löpbandet efter passet! Så mycket energi! Tack Burn!

Dag 6: full dos av Burn och jag känner fortfarande effekten av den ökade mättnadskänslan. Jag tänkte att den kanske skulle avta men jag är i alla fall fortfarande nöjd med att effekten inte avtagit. Jag är pigg på ett behagligt sätt även idag. Idag var det dessutom yoga för min del och det fungerade utan problem. Burn är helt enkelt behaglig.

Slutsats om kosttillskottet Burn X4

Jag är väldigt nöjd med Burn! Jag känner mig piggare och är mindre hungrig. Fettet smälter bort, givetvis med hjälp av vettig träning och sund kost men Burn hjälper mig på vägen! Kan inte annat än att rekommendera detta kosttillskott. Det är den bästa fettförbrännare jag har testat!

KosttillskottDirekt

Alltid kul när produkttestare hittar nya favoriter! Vill du också testa vad Burn X4 kan göra för dig? Burn X4 finns för 229 kr hos Svenskt kosttillskott.

Burn X4 från Svenskt kosttillskott, 3.7 out of 5 based on 9 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*