Burn X5 – Kraftfull fettförbrännare under ständigt utveckling!

GD Star Rating
loading...

Burn X5 fortsätter att utvecklats! Denna potenta fettförbrännare från Svenskt kosttillskott är ett av deras mer lyckade kosttillskott och det är inte svårt att förstå varför. Till ett rimligt pris kan du ta del av ett kosttillskott som utvecklats med hjälp av den senaste forskingen inom fettförbrännande ämnen. Produkten är så pass kraftfull att den kan användas istället för en pre-workout produkt vilket även det ökar fördelarna. Burn X5 kommer även i en koffeinfri version för de som är känsliga mot koffein eller vill kunna använda produkten senare på dagen utan att riskera att påverka den så viktiga sömnen.

Information hämtat från Svenskt kosttillskott

Några nyheter i den senaste versionen är bland annat:

 • Hoodia, känt för sin aptitnedsättande effekt, ersätts precis som tidigare med extrakt från den nära besläktade Opuntia dilleni skillnaden är att de utökat dosen!
 • Högre koffeinhalt ger en ännu mer påtaglig effekt så att du kan prestera mer och därmed bränna mer.
 • Hög halt capsaicin från chilifrukt, chilin som har effekt på kroppsvärmen och förbränningen
 • Högre halt grönt té med hela 50% EGCG och hallonketon med antioxidanter som är ett måste i denna typ av kosttillskott
 • Krom bidrar till normala blodsockernivåer, vilket är viktigt för att hålla sockersuget i schack
 • Teobromin (BURN utan koffein) utvinns från kakao som både får dig att må bra under diet samtidigt som teobromin finns med i riktigt intressanta studier gjorda om fettförbränning

Ökad prestation

Koffein

Burn har nu en högre koffeinhalt som höjer prestationsförmågan. När du intar nya BURN kommer du känna en ännu mer påtaglig prestationshöjande effekt än tidigare.

Fettförbränning

Kolin, krom, grönt té och hallonketonBurn X5

Fettförbränning och viktnedgång är väldigt komplext och påverkas av en mängd olika faktorer. Vid utvecklingen av BURN X5 har vi tagit alla aspekter i beaktande och därför inkluderat krom och kolin i formulan. Kolin bidrar bland annat till normal fettmetabolism (fettförbränning) och krom är viktigt för upprätthållandet av normala blodsockernivåer. Genom att tillföra dessa nyckelämnen kan du motverka brist och därför maxa din diet.

Grönt té och hallonketon innehåller antioxidanter som minskar negativ stress under diet.

Aptitdämpande

Kaktusextrakt ersätter glukomannan

Vi har tagit bort glukomannan från nya BURN X5 som nu istället innehåller en ännu högre mängd av ett högvärdigt kaktusextrakt från Opuntia dillenii som har uppmärksammats traditionellt i många delar av världen. Opuntia är nära besläktad med hoodia som sedan länge använts för dess aptitnedsättande egenskaper. Svenskt Kosttillskott använder ett superkoncentrerat extrakt där varje gram torkat extrakt motsvarar 20 gram växt.

Notis: vi beslutade att ta bort glukomannan för att ge plats åt mer av andra ingredienser. Vill du ha tillskott med fibret glukomannan rekommenderar vi att du tar detta separat som ett extra kosttillskott till BURN, exempelvis Diet Fiber.

Källa: Svenskt kosttillskott

Nu är det ju sällan så enkelt att man bara kan ta en fettförbränningsprodukt och hoppas att den ska göra jobbet åt en, det kräver hårt arbete och mycket vilja för att nå sina mål som bekant men Svenskt kosttillskott har satt ihop en guide som hjälper dig att få maximal effekt av Burn X5 –  Till Guiden >>>

Produkttest av Burn X5 från Svenskt kosttillskott

Dag 1: ska sägas att jag är lite känslig mot koffein, så jag börjar med att köra halva dosen, dvs en kapsel. Känner inget direkt i början, inga stickningar eller skakningar. Däremot så verkar har all hungerkänsla kring lunch försvunnit. När jag sen tränar styrketräning, så svettas jag mer än jag brukar.

Dag 2: fortsätter med att köra halvdos även här. Får nästan kämpa med att få i mig lunchen, ingen hunger alls. Idag står löpning på programmet och känner att jag får onormalt högpuls direkt i början av passet. När man ser till prestation, så har jag efter passet minskat kilometertiden med 20sek.

Dag 3: testar för första gången att köra med fulldos, två kapslar tre gånger/dag. Det här pallade inte min kropp, skakningar, stickningar, känns svårt att fokusera sig på jobbet, samt att jag känner ett illamående. När jag tränar sen på kvällen, så svettas jag nästan direkt, tröjan ser ut som efter en mil löpning efter bara en kvart styrketräning. Men något jag känner är att jag blir oerhört pigg, får väldigt svårt att somna på kvällen, trots att jag tar sista intaget långt innan det utsatta (kl.19) som står på burken.

Dag 4: tillbaka till halvdos, idag har jag nog den bästa känslan sen jag började. Kroppen kanske börjar bli van?! Väldigt fokucerad, fått tillbaka lite hungerkänsla och kroppen känns väldigt pigg. Däremot behöver jag kissa lite oftare än vanligt.

Dag 5-20: sammanfattningsvis: Jag fortsätter att köra på halvdos, tror helt enkelt min kropps känslighet mot koffein eller något annat, gör att magen inte pallar. Däremot kan jag rekommendera att man tar den i samband med någon form av måltid.
Men jag har tappat i vikt och presterar bättre vid varje pass. Kan inte påstå att jag är speciellt van med prestationshöjare, men man kände direkt en liten extra växel, speciellt när körde löpning, man kunde pressa sig mer.

Slutsats om Burn X5 från Svenskt kosttillskott

Kommer garanterat använda den här produkten mer, skulle gärna vilja kunna ta en fulldos, utan att illamåendet infinner sig, så jag kanske kommer experimentera lite till. Eller så testar jag den andra varianten som inte hade koffein, kanske är mer min smak ☺

KosttillskottDirekt

Svenskt kostttillskott har verkligen lyckats skapa en klassiker bland fettförbrännare som redan från starten med Burn X3 (ja det var väl den första versionen, 3:an?) har överträffat förväntningarna från oss skeptiker. Sedan dess har formulan utvecklats baserat på forskning och lite sunt förnuft hos tillverkaren. Här är iallafall nyfikenheten väckt och en beställning är lagd!

Prisinformation
Burn X5 269 kr Läs mer
Burn X5 i storpack! 5 burkar! 1 075 kr Läs mer
Burn X5 - Kraftfull fettförbrännare under ständigt utveckling!, 3.7 out of 5 based on 18 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Johan

Har hållit på med lagsporter, fotboll och innebandy halva livet. Nu på ålderns höst, så tränar jag mest styrketräning och löpning. Eftersom jag jobbar i kontorsmiljö med många timmar framför en datorskärm, så behöver jag träna 6 dar i veckan, men det brukar bli 4-5ggr. Har även tränat en del crossfit.

Comments

 1. Jag är inne på min tredje burk BURN X5 och tycker att den fungerar förträffligt bra!

  GD Star Rating
  loading...

Vad tycker du?

*