Celsius – kan läsk hjälpa dig att bränna fler kalorier?

GD Star Rating
loading...

Det speciella med Celsius är att det är som vilken dryck som helst. De smakar gott, finns både med och utan kolsyra och du kan använda den som en god måltidsdryck. Men det som gör Celsius så unikt är att den kan hjälpa dig att bränna upp till 100 kalorier extra per dag!

Celsius – produktinformationCelsius

Det tog fem år att ta fram denna kaloriförbrännande dryck och har idag flertalet studier bakom sig som bevisar att den dels förbränner kalorier men även ökar energin. Celsius ökar ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar och förbränner under denna period ungefär 100 kalorier. Drycken fungerar även prestationshöjande och kan med fördel tas innan ett träningspass för att få mer ut av träningen.

Något annat fantastiskt positivt med Celsius är att det är ett nyttigt alternativ till andra drycker som finns. Den innehåller bara naturliga råvaror och alla smaker innehåller en gnutta ingefära den är dessutom fri från konstgjord färg, artificiella smakämnen och konserveringsmedel. Drycken är dessutom sockerfri.

Dosering: Celcius bör inte tas på fastande mage och inte användas av gravida och eller ammande kvinnor. Överskrid inte tre burkar per dag.

Produkttest av Celsius

Dag 1: innan löpning; jag svettas mer under rundan än vanligt. Jag känner mig även piggare både i benen och klarare i huvudet. Dock får jag ont i magen och blir illamående halvvägs in på rundan, vilket kan bero på att jag drack den på tom mage.

Dag 2: träningsfri dag; jag kände mig trött och låg med huvudvärk, drack en celsius och det försvann. Blev märkbart piggare och även varmare i kroppen.

Dag 3: gym; går inte att gämföras gmed andra PWO produkter. Jag blir piggare som tidigare, men hittar inte samma fokus eller får det där illa extra.

Dag 4: träningsfri dag; fick ont i magen och kunde inte dricka upp hela burken. Annars samma verkningar som tidigare.

Dag 5: löpning; samma verkningar som tidigare. Blir inte illamående.

Dag 6: löpning; samma verkningar som tidigare. Blir lite illamående.

Slutsats

Kan tilläggas att mina favoriter är apelsin och citron/lime. Det har varit jättekul att testa celsius! Men man blir märkbart piggare, skarpare och varmare i kroppen och knoppen. Jag tycker att den är perfekt innan löpningen eller morgoncardion, men som gym PWO duger den inte enligt mig.

Celsius kan du köpa hos Bodystore där du dels kan beställa 24-pack för 499 kr eller om du vill testa olika smaker så kan du plocka ihop några själv för 22 kr styck.

Har du testat Celsius? Vad tyckte du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Om du gillade Celsius Gilla på Facebook!

Celsius - kan läsk hjälpa dig att bränna fler kalorier?, 3.8 out of 5 based on 6 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Vad tycker du?

*