Celsius – den magiska fettförbrännaren tål att testas igen

GD Star Rating
loading...

Celsius har minst sagt blivit populärt bland aktiva människor dels på grund av sin speciella förmåga att bränna fler kalorier men även för sin goda smak och till synes jämförbara friskhet med vilken läskedryck som helst. Samtidigt innehar den den fantastiska fördelen av att vara hälsosam och nyttig. Vi har låtit ytterligare en produkttestare känna på drycken!

Produkttest av CelsiusCelsius

Jag är positivt överraskad både smakmässigt och energimässigt

kosttillskott grön bock för att drycken finns i så många goda smaker, gillade framför allt cola-smaken
kosttillskott grön bock ger extra energi under en lång arbetsdag för att orka med att jobba lite till och efter för att orka med allt vardagsbestyr hemma efter jobbet
kosttillskott grön bock stort + är det låga innehållet av kolhydrater vilket är perfekt för mig som är ”allergisk” mot socker och mår bäst av GI/LCHF-kost

Slutsats

Jag kommer med all säkerhet använda produkten igen som lite extra energi inför att orka träna på kvällen efter att ha jobbat hela dagen.

Celsius kan du köpa hos Bodystore där du dels kan beställa 24-pack för 499 kr eller om du vill testa olika smaker så kan du plocka ihop några själv för 22 kr styck.

Har du testat Celsius? Vad tyckte du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Om du gillade Celsius Gilla på Facebook!

Celsius - den magiska fettförbrännaren tål att testas igen, 4.3 out of 5 based on 4 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Vad tycker du?

*