Complete Protein 3 – protein i tre delar för att optimera proteinintaget

GD Star Rating
loading...
Complete Protein 3 – protein i tre delar för att optimera proteinintaget

Complete Protein 3Kosttillskottet Complete Protein 3 från Fairing består av tre olika delar, alla tre för sina speciella egenskaper vid muskeluppbyggnad och muskelbevarande. Proteinhalten är mycket hög och innehåller nästan obefintligt med fett och laktos. Complete Protein 3 har vunnit flera smaktester och är uppskattat för sin krämiga konsistens och för att proteintillskottet är lättlösligt.

Complete Protein 3 – produktinformation

Detta proteintillskott innehåller vassle isolat med hög halt av grenade aminosyror (BCAA) som genom snitt snabba upptag av kroppen är optimalt för muskelökning. Del två i denna trestegsraket är kasein som genom sitt långsamma upptag förhindrar muskelnedbrytning genom att upprätthålla tillgången av aminosyror i blodet under flera timmar.

Den tredje delen i Complete Protein 3 utgörs av bioaktivt lactoferrin. Lactoferrin gör att du kan träna oftare, längre och hårdare utan att drabbas av överträning och infektioner. Lactoferrin har visat sig öka kroppens förmåga att binda järn. Detta proteintillskott är även bra för magens bakteriekultur, förbättrar immunförsvaret och besitter antiinflammatoriska egenskaper.

Produkttest av Complete Protein 3

Dag 1: spännande att smaka nytt protein! Nytt både i bemärkelsen av smak och märke.

Dag 2: GUD! Så sött det är! Provar att spä det lite mer än angiven rekommendation. Blir lite bättre.

Dag 3: tycker fortfarande att det är ohyggligt sött och jag vet inte om jag tycker att det smakar blåbär ens. Tar två drinkar idag. En med mjölk och en med vatten. Sötheten försvinner inte.

Dag 4: idag är jag helt på det klara med att jag inte tycker att någon blåbärssmak framträder så värst mycket.

Dag 5: min slutsats är att jag anser att det här proteinet är för sött för mig. För artificiellt sött. Jag tycker att det smakar mest sötningsmedel och tycker samtidigt att det är konstigt då jag läst flera bloggar där författarna hyllar Fairings produkter.

Dag 6: börjar vänja mig vid en blaskig, artificiell drink var dag. Men jag tror inte att jag kommer vilja fortsätta dricka protein då testet är över tyvärr.

Dag 7: idag gav jag upp och tog en drink av mitt vanliga gamla protein. Och dessutom frågade min Sambo vilket protein det var som skulle smaka blåbärvanilj – och blev även han förvånad över hur lite blåbärvanilj detta protein smakar.

Slutsats

Sammanfattningsvis är proteintillskottet alldeles för sött och smakar artificiellt trots att jag spätt ut med mer än vad som anges. Dessutom tycker jag inte att det smakar blåbär/vanilj som smaken skulle vara. Jag är besviken eftersom jag läst att andra testat och tyckt om proteinet.

Om du vill testa detta protein själv, kanske en annan smak, så ser priserna ut som följer

Vad tycker du?

*