Crack – påverkar detta kosttillskott lika mycket som namnet sticker ut?

GD Star Rating
loading...
Crack – påverkar detta kosttillskott lika mycket som namnet sticker ut?

Pre-workoutprodukter som Crack blir allt mer populära på gymmen men det gäller att hitta rätt. Många kosttillskott innehåller kraftfulla ämnen som kan orsaka illamående och ofta smakar de ganska fränt, men det kan det vara värt! En bra pre-workoutprodukt kan vara guld värd i gymmet!

Crack – produktinformation

Crack är en kraftfull pre-workoutprodukt. De olika ingredienserna verkar i symbios med kroppens olika system för att öka prestationsförmågan. Detta kosttillskott består av flera olika typer av kreatin och aminosyror som ökar NO för bättre syre- och näringstillförsel till musklerna. Aminosyrorna verkar i kombination där de dels minskar muskelnedbrytningen samtidigt som de stimulerar uppbyggnaden och återhämtningen av musklerna. Denna pre-workout innehåller även ingredienser för att minska mjölksyra och öka uthålligheten, centralstimulerande ämnen för att ge extra fokus samt mineraler som används av arbetande muskler för extra bra muskelkontakt.

Otrolig styrka och muskeltillväxt
Fördröjer tiden till muskeltrötthet
Extrem pump
Mental energi

Dosering: 1-3 skopor blandas i 2-5 dl iskallt vatten. Vänta tills pulvret är helt upplöst. Skaka inte utan rör försiktigt. Drick 30-45 minuter före träningen. Börja med 1 skopa och öka dosen vid behov. Max 3 skopor per dygn. Tävlande atleter bör ej använda detta kosttillskott i tävlingssammanhang.

Produkttest av Crack

Dag 1: tränsingsdag; första dagen med Crack är det baksida ben som ska tränas. Börjar med en skopa av kosttillskottet som jag blandar med EAA. När jag kommer till gymmet blir jag lite lätt irriterad eftersom båda Smith är upptagna, no worries. När sedan min iPod krånglar blir jag lack och svär högt. Inte likt mig! Träningen känns ok men inget mer.

Dag 2: tränsingsdag; idag är det dags för framsida ben och då bland annat benböj. Tar nära två skopor Crack och hoppas på ökad effekt. Upplever en envis känsla kanske man kan kalla det. Lite annorlunda.

Dag 3: träningsfri dag; ingen Crack idag, mår finfint!

Dag 4: träningsfri dag; mår finfint idag också utan kosttillskottet.

Dag 5: träningsdag; testade två skopor idag. Fortfarande på fastande mage och det knep till lite idag. Kände mig rätt irriterad idag på gymmet också, arg rent av. Har en känsla av att det är Crack som orsakar det.

Dag 6: träningsdag; eftersom det knep till i magen igår valde jag att inte öka dosen idag. Träningen gick bra och magen gjorde inte ont. Gick hårt åt baksida lår! Något jag upplever mer nu än tidigare är att jag vill träna mer intensivt. Inte att jag orkar träna tyngre utan jag vill hålla pulsen uppe.

Dag 7: träningsdag; ökade till drygt 2 skopor idag och det funkade utan problem. Smaken av Crack börjar bli lite stark nu så jag får ta ganska mycket vatten vilket jag inte gillar. Träningen gick bra, inget märkvärdigt.

Dag 8: träningsdag; 2,5 skopor blev det idag och nu fyller jag hela shaken med vatten, riktigt kämpigt att få i sig. Crack smakar inte illa, mest att det smakar starkt när det är så stor dos. Skrämdes halvt ihjäl idag när jag gick med shaken högt upp med böjd arm, uppe vid ansiktet liksom, PANG! Kapsylen flög av! Tur den sitter fast. Jag gissar att det blir som ett tryck när man skakar, lite kolsyra typ. Idag körde jag ett högintensivt pass med många superset och mer funktionell träning för att testa på balansen i kroppen. Gick riktigt bra och jag svettades ut mer än jag brukar! Grymt!

Dag 9: träningsdag; nära nog 3 skopor idag. Funkade bra, magen knorrade till men inget ont. Kapsylen flög av idag också, blir ju lite skraj! Idag var den där arga känslan tillbaka på gymmet. Förstår mig inte riktigt på den och trivs inte alls med den. Jag ska fortsätta testet någon dag till för att se om det verkligen är kosttillskottet som gör mig arg och inget annat.

Dag 10: träningsfri dag; dags för vila från träning och kosttillskott.

Dag 11: träningsfri dag; en promenad får räcka idag.

Dag 12: träningsdag; träningen flyter på bra och jag har fortsatt på 3 skopor. Jag känner mig definitivt mer argsint och irriterad på gymmet.

Dag 13: träningsdag; testade ett annat pre-workout kosttillskott idag för att jämföra känslan; jag blev inte arg eller irriterad.

Slutsats

kosttillskottet Crack får mig att vilja träna mer intensivt och hålla ångan uppe utan att för den sakens skull orka mindre. En bieffekt på mig tycks vara att jag bli mer arg och irriterad än vanligt och det är inte en känsla jag trivs med. Trots att jag gillar att jag blir så taggad att köra så att svetten flödar får Crack underkänt på grund av att jag får en otrevlig argsinthet samt att smaken är för stark. Missade helt att man inte ska skaka produkten i vatten utan röra försiktigt, som ni läst så förstår jag varför!

Vill du testa Crack kan du köpa kosttillskottet hos Gymgrossisten för 399 kr!

Har du testat Crack? Vad tyckte du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Hjälpte detta produkttest av Crack dig? Gilla på Facebook!

Crack - påverkar detta kosttillskott lika mycket som namnet sticker ut?, 3.0 out of 5 based on 1 rating
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*