Diet shake – varför skulle en diet inte kunna vara fylld av godsaker?

GD Star Rating
loading...

Kosttillskottet Diet Shake™ är en helt ny måltidsersättare som gör det svårt för andra måltidsersättare att räcka till smakmässigt. Denna måltidsersättare hjälper dig att hålla ditt kaloriintag lågt samtidigt som det effektiviserar din fettförbränning. Men det i särklass mest utmärkande med detta kosttillskott är dess smak! Det innehåller naturliga antioxidanter i form av små torkade bitar av den frukt som du valt som smak eller små bitar av mörk choklad. Testa dig fram till din favoritsmak av Diet Shake, du får smakgarnti!

Komplett paket för viktminskning. Gå ner i vikt snabbt och säkert!

Diet Shake

Diet Shakes fördelar

En portion innehåller mindre än 100 kcal
Perfekt balans av näringsämnen
Fettförbrännande och muskelsparande
Antioxidanter
Innehåller vitaminer och mineraler tillsammans med mättande fibrer
Ökad vaskularitet
Smakgaranti!

Produkttest av Diet shake

Jag har använt mig av detta kosttillskott som frukost då jag kan kört fettförbränning på gymmet innan jobbet. Det har fungerat bra och jag har hållit mig nästan hela vägen fram till lunch utan att bli hungrig. En liten stund av hunger anser jag vara okej, men jag får ändå säga att mättnadskänslan varit bättre med andra måltidsersättare. När det kommer till smaken så finns det ingen konkurrens enligt mig! Jag har testat smaken ananas och de små torkade ananasbitarna är goda att småtugga på medan man sörplar i sig drinken. Jag kan ha svårt att få i mig måltidsersättare eftersom de ofta blir lite tjocka  och liksom sväller i munnen,  det tar lång tid för mig att dricka upp dem. Jag har inte haft några sådana problem med Diet Shake! Den är god att dricka utskakad i iskallt vatten även om man inte låter den stå en stund för att tjockna till. Jag är överraskad över hur gott den smakar och jag förstår att Svenskt Kosttillskott har smakgaranti på denna produkt!

Förslaget att kombinera Burn och Diet Shake ser jag som perfekt! En superbra fettförbrännare i Burn och en fantastiskt god måltidsersättare med Diet Shake; vilken kombo!

Slutsats

Diet shake får mer än väl godkänt och jag kommer att köpa mig en burk för att ha på jobbet ifall hungern spökar! Mums! Testa Diet Shake för 219 kr.

Komplett paket för viktminskning. Gå ner i vikt snabbt och säkert!

Har du testat Diet Shake och gillar den lika mycket som jag? Gilla på Facebook!

Diet shake - varför skulle en diet inte kunna vara fylld av godsaker?, 3.8 out of 5 based on 11 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*