DoublePro Double Chocolate – Kasein, Vassle och soja i en shake!

GD Star Rating
loading...

DoublePro blir ett komplett protein med de tre proteinkällorna – kasein, vassle och soja – som passar perfekt som mellanmål, efter träning eller som kvällsprotein. Svenska Eiselt har funnits på marknaden ett bra tag nu, och det är inte så konstigt – ta bara DoublePro som exempel.

Efter att ha testat DoublePro redan för ett par år sedan, bestämde jag mig nu för att köra en omgång till. Smaken som testades var DoublePro Double Chocolate, som är en av fem smaker; Vanilla Dream, Double Strawberry, Pistachio-Coconut och Banana-Peanut. Redan efter första shaken förstår man att detta är bra grejer. En portion (1 dl pulver) blandar sig lätt i DoubleProvatten/mjölk – och låter man drinken stå 5-10 minuter får den en härligt krämig konsistens. Smaken gör inte bort sig heller, en perfekt balanserad och naturlig kakaosmak ökar kvalitetskänslan ytterligare. Vissa proteinpulver har en tendens att bli för söta med artificiell smak, men inte DoublePro! Värt att nämna är att den är snäll magen. Efter 1-2 doser av proteinpulver om dagen har inga biverkningar alls upptäckts. Såhär var mina första fyra dagar med DoublePro.

Produkttest av Double ProDouble Chocolate från Eiselt

Dag 1: tar en proteinshake efter kvällspasset Muay Thai (20-21.00) – grymt gott och känns som en värdig belöning efter ett hårt pass. Inga konstigheter med magen.

Dag 2: längtar efter en drink och passar på att ta en till frukosten – mums! Magen pallar dagen utan problem. Nästa drink intas återigen efter kvällspasset.

Dag 3: tar idag en drink till mellanmål tillsammans med lite annat gott, och så en drink på kvällskvisten efter träningen.  Fortfarande lika gott och kistan håller fint. Det enda som kanske kan kännas annorlunda är mättnadskänslan man trots allt får efter en rätt krämig drink.

Dag 4: inget nytt under solen, tar en drink som mellanmål och njuter verkligen av smaken.

Slutsats om DoublePro Double Chocolate från Eiselt

Så vad kan jag dra för slutsats av detta protein, och hur står det sig i konkurrensen?

Att DoublePro är ett mycket bra proteintillskott är det ingen tvekan om, dels då det har 3 proteinkällor (kasein, vassle och soja), men också för den superba smaken och fina konsistensen. Det som talar emot kan vara priset som kan anses vara i överkant samt att vissa inte gillar den krämiga konsistensen.

Bortsett från detta så rekommenderas DoublePro starkt!

KosttillskottDirekt

DoublePro har kommit att bli en klassiker bland kosttillskott som på ett optimalt vis kombinerar flera olika proteinkällor. Eiselt har lagt ner mycket kraft på smaken på DoublePro och den fantastiskt krämiga konsistensen gör proteinpulvret till en njutning att smutta på! När smak och kvalitet är viktigt för dig, testa DoublePro!

Prisinformation
EISELT® DoublePro 750g Strawberry 231 kr Läs mer
EISELT® DoublePro 750g Banana-Peanut 231 kr Läs mer
EISELT® DoublePro 750g Chocolate 231 kr Läs mer
EISELT® DoublePro 750g Pistage 231 kr Läs mer
EISELT® DoublePro 750g Vanilla 231 kr Läs mer
DoublePro Double Chocolate – Kasein, Vassle och soja i en shake!, 4.8 out of 5 based on 4 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Benjamin

Benjamin tränar thai-boxing och frustar gärna på gymmet några dagar i veckan. Explosiva och intensiva sporter ställer speciella krav på de kosttillskott som används för att de ska vara effektiva. Benjamin har full koll på både kropp och knopp i ringen!

Vad tycker du?

*