EAA FX från Gymvaruhuset – prisvärt alternativ?

GD Star Rating
loading...
EAA FX från Gymvaruhuset – prisvärt alternativ?

Kosttillskottet EAA FX från Gymvaruhuset har förbättrad formula!

Läs det NYA produkttestet! >>>

Kosttillskottet EAA FX från Gymvaruhuset innehåller fria aminosyror i en proportion som är avsedd att maximera muskeluppbyggning och återhämtning. Kosttillskottet är fritt från laktos, soja, mjölk och andra allergener och har extra hög halt av BCAA.

L-leucin hjälper kroppen att starta återuppbyggnaden av musklerna efter träning, därför innehåller EAA FX en hög andel av de grenade aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin (BCAA). Denna EAA produkt består även av en mix av de anda essentiella aminosyrorna i en proportion som är anpassad till muskelcellernas behov av respektive aminosyra, allt för att ge en maximal muskeluppbyggnad. BCAA må sätta igång uppbyggnaden men de andra tar hand om själva byggandet.
Gymvaruhuset skriver att när du tar EAA FX innan träning behöver du inte ta vassleprotein samtidigt. Det räcker med att ta kolhydrater och protein inom en timme efter träning.
Blanda en halv till hel skopa (6-12 gram) EAA FX i 1,5-3,0 dl vatten. Det går bra att blanda EAA FX med kolhydrater. Skopa medföljer.

Produkttestet av EAA FX

Dag 1; tränsingsdag; blandar dosen i 4 deciliter vatten. Tycker att det har svårt att lösa sig helt. Smakar artificiellt. Vilket är underligt eftersom de skriver att det är naturliga aromer. Mår dock bra, inga konstigheter.

Dag 2; tränsingsdag; samma dos som igår, även denna gång flyter det runt korn i drinken som lägger sig på botten. När man ska ta sista slurken smakar det puton med alla korn men får i munnen. Smaken känns okej även om den smakar onaturligt. Inga problem med magen.

Dag 3; träningsfri dag; inget tillskott av EEA idag, mår finfint!

Dag 4; träningsfri dag; mår finfint idag också utan kosttillskottet

Dag 5; träningsdag; blandar EAA FX med en pre-workout idag. Känner inget av smaken men de svårlösliga kornen består tyvärr. Mår finfint dock!

Slutsats

Okej, testet kan sluta. Jag kommer att använda upp min burk med EAA FX men det blir nog inga fler köp; gillar inte smaken så värst även om den helt klart går att leva med men det värsta är kornen som inte löser upp sig helt. Tyvärr Gymvaruhuset! Er EAA får underkänt!

Jag föreslår att ni testar någon av dessa kosttillskott av EAA istället:

EAA FX från Gymvaruhuset - prisvärt alternativ?, 3.8 out of 5 based on 8 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*