Essential Amino Mix 8+2

GD Star Rating
loading...

Essential Amino Mix 8+2 är en EAA-produkt som har en sammansättning av tio aminosyror som är livsnödvändiga för kroppen. Vill du läsa mer om varför EAA är bra finner du mer information i artikeln EAA – essential amino acids – essentiella aminosyror.

Essential Amino Mix 8+2 är anpassad till den moderna aktiva människans livstil med livsnödvändiga aminosyror med extra tillsatt tyrosin och histidin. Det gör att det är lättare att uppfylla kraven på att en kost ska innehålla stora delar högkvalitativt protein samt om kosten innehåller lågt intag av kött och fågel.

Essential Amino Mix 8+2

Produkttest av Essential Amino Mix 8+2

Dag 1: blandar en knapp skopa av EAA i 5 dl iskallt vatten, skakar ordentligt och kikar efter i shaken. Proteinpulvret har löst sig helt och fått en fin orange färg. Drycken smakar gott av apelsin och jag upplever den inte som för söt.

Dag 2: pulvret löser sig riktigt fint i vatten och smaken är trevligt frisk. Inget att klaga på. Känner inte heller att drycken påverkat magen på något vis från starten igår. Känns bra detta!

Dag 3: testar att blanda med min pre-workout som även den har en smak av apelsin, inte riktigt lika god smak på den dock! Blandningen smakar något friskare än pwo:n brukar göra men smaken tar ändå över. Det blir absolut inte sämre i alla fall!

Dag 4:  funderar efter ordentligt om jag inte haft några problem med magen de senaste dagarna och nej, jag kan inte komma på något. Jag fortsätter att blanda Essential Amino Mix 8+2 med min pwo innan träning och så en något mindre portion efter träning. Känns bra och drycken efter träning bli frisk och god.

Dag 5: har inte så mycket att tillägga egentligen. Kosttillskottet är gott och jag känner fortfarande inte av några magbekymmer eller att jag förändrat min uppfattning om smaken. Perfekt!

Slutsats om kosttillskottet Essential Amino Mix 8+2

Jag är otroligt nöjd med den här EAAn. Smakar gott och jag kan blanda den med andra kosttillskott jag använder mig av  samtidigt som den är god för sig själv också! Tillsammans med det trevliga priset på 229 kr så måste jag säga att jag funnit en ny favorit bland EAA!

KosttillskottDirekt

Det som är så roligt med kosttillskott är också det som gör det så svårt! Nämligen att det finns så otroligt många olika varianter av samma typer. När man hittat sina favoriter är det ofta man håller fast vid dem men ibland kan det vara bra att testa något nytt! I detta fall fann produkttestaren en ny favorit! Vill du också testa?

Hos Svenskt kosttillskott kostar 500 gram 229 kr.

Essential Amino Mix 8+2, 4.4 out of 5 based on 7 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*