FightFuel från Fightline

GD Star Rating
loading...

FightFuel från Fightline har den optimala blandningen för att förhindra muskelnedbrytning efter träning utan att fylla på fettdepåerna.

  • Minskad muskelnedbrytning
  • Perfekt för fightersFightFuel

Protein och kolhydrater

FightFuel laddar mysklerna med ny energi samtidigt som det bygger upp musklerna och ger din hjärna, organ och kropp  energi för optimera din möjlighet att lagra in nya minnen, t.ex nya slagkombinationer eller submissions.

FightFuel ger dig precis den mängd protein och kolhydrater du behöver efter ett hårt träningspass. Många andra produkter på marknaden innehåller för mycket kolhydrater vilket lätt blir till överflödiga fettkilon något du som fighter inte har råd med!

Produkttest av FightFuel från Fightline

Alla vet att påfyllning av protein och inte minst kolhydrater är ett måste direkt eller strax efter ett träningspass för att bidra till optimal återhämtning. Det är som mest kritisk att fylla på kroppen inom en timme efter träningen, och av personlig erfarenhet så det inte alltid varit det enklaste vid träning sena kvällar. Vem vill trycka i sig ett helt mål mat kl 22, som dessutom ska var lättlagat och gott? En smidig lösning är att inta en gainer som snabbt tillför rikligt med kolhydrater och protein. Dessvärre kan dessa vara tjockflytande, smaka kemilåda eller helt enkelt vara motbjudande att dricka med bubblande mage och illamående som följd. Har testat mig igenom ett antal märken genom åren och slutligen funnit en perfekt gainer som uppfyller kravet på löslighet, smak och minimalt med mindre trevliga bieffekter. Ja jag talar om Fightlines egen gainer.

Det var med skepsis som jag antog utmaningen att testa denna gainerprodukt. Redan efter allra första klunken diggade jag smaken av banan choklad, kvalitetskänslan av denna goda dryck. Att den är lika lättdrucken som de bättre vassleproteinen gjorde inte saken sämre. Jag har nu använt fightline i drygt 2 månader efter varje träningspass (både kampsport och ren styrketräning). Är nu inne på andra burken och är helt säker på att det definitivt kommer att bli fler.

Produkten är enkel, prisvärd och håller hög kvalitet vilket gör att den starkt rekommenderas för den som är ute efter en vettig gainer. Rekommenderas starkt! Så tummen upp för fightline!

KosttillskottDirekt

Vi har under den senaste tiden inte lyckats hitta Fightfuel i någon kosttillskottbutik på nätet. Vi har inte heller hittat någon information om att den tagits ur produktion. Antingen är det dåligt letande eller så har den helt enkelt tagits ur sortimentet, någon som vet? Nedan finns ett förslag på ett fullgott alternativ!

Prisinformation
FightProtein Hallon & jordgubb 249 kr (900 gram) Läs mer
FightProtein Banan & choklad 249 kr (900 gram) Läs mer
FightProtein Blåbär & vanilj 249 kr (900 gram) Läs mer
FightFuel från Fightline, 4.3 out of 5 based on 4 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Benjamin

Benjamin tränar thai-boxing och frustar gärna på gymmet några dagar i veckan. Explosiva och intensiva sporter ställer speciella krav på de kosttillskott som används för att de ska vara effektiva. Benjamin har full koll på både kropp och knopp i ringen!

Vad tycker du?

*