Grönt te – för en bättre hälsa och minskad fettprocent

GD Star Rating
loading...

Varje planerad viktminskning bör inte genomföras utan grönt te i kosttillskottförrådet! Det är billigt, nyttigt, förbättrar din fettförbränning och allmänna hälsa! Grymt!

Fettförbränningsprodukter innehåller ofta extrakt av grönt te. Grönt te innehåller mycket kraftfulla antioxidanter och då i synnerhet den kemiska föreningen EGCG (epigallokatekin-gallat) som är det som hjälper till med viktnedgång samtidigt som det förebygger hjärt- och kärlsjukdomar. Kombinationen av starka antioxidanter gör grönt te till ett måste vid viktnedgång då det nyttiga kosttillskottet skyddar din kropp under den påfrestning som en diet kan bringa.

Grönt te förbättrar även kolesterolhalten och minskar risken för blodproppar, stimulerar blodomloppet och påverkar matsmältningen och ditt psyke på ett positivt vis. I grönt te finns fettämnet saponin som bygger ett skydd, likt en barriär, mot fett och kolesterol i tarmarna. Gymgrossisten skriver att grönt te är rikt på polyfenoler (katekiner, flavonoler, fenolsyror) samt metyxantiner (koffein, teofilin, teobromin). Katekiner har visat sig vara ganska likt adrenalinet. Det gör nedbrytningen av fettvävnad mer effektiv. Det har även visat sig att katekiner i kombination med koffein och fenolsyror ökar förbränning genom en ökad kroppsvärme. Flavonoler begränsar även det enzym som kontrollerar inlagringen av fett.

Grönt te innehåller även koffein och ökar på så vis metabolismen i kroppen. Samma effekt som kaffe skulle ge dig. Teet ger dock ytterligare en effekt genom ökad kroppstemperatur varför det är bättre att ta som tillskott än enbart koffein. Det har även visat sig att grönt te har en förmåga att assistera vid regleringen av glykosnivåerna samt ha viss aptitdämpande effekt. Den aptitdämpande effekten kommer dels ifrån koffeinet men även från katekiner som förstärker och förlänger effekten. Sist men inte minst är antioxidanterna i grönt te ungefär 200 gånger starkare än hos E-vitamin.

Om det är dags för diet genomgå den inte utan grönt te! Viktminskning och fettförbränning kan hjälpas av tabletter som antingen innehåller eller består helt av grönt te. Kombinationsprodukter, så som Burn och Fatburner, innehåller till exempel grönt te. Här intill har ni några förslag på produkter som kan hjälpa dig att ta del av denna fantastiska antioxidant. De positiva hälsoegenskaper som grönt te räcker för att ge positiv effekt på en diet i form av starkare motståndskraft och hälsa. Att ett kosttillskott sedan även påverkar fettförbränningen i positiv riktning är ett extra man inte bör vilja vara utan!

Grönt te - för en bättre hälsa och minskad fettprocent, 3.0 out of 5 based on 7 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...