Hemavol – massiv muskelpump!

GD Star Rating
loading...
Hemavol – massiv muskelpump!

Hemavol kom från början i form av en tablett och blev hyllad för sin förmåga att generera galen pump som inga andra kosttillskott kunde. Kosttillskottet kom som pulver 2011 och ger förutom massiv pump även ökad uthållighet. Hemavol är stimfritt för de som föredrar det och går därför att ta som enskilt kosttillskott eller tillsammans med en uppiggande produkt som pre-workout. Hemavols speciell recept är inte fullt av socker med lite koffein och arginin tillsatt utan ingredienserna har vetenskapligt stöd så här har du en pre-workout med riktig kvalitet!

Produkttest av Hemavol

Första passet: Följer anvisningarna på burken vilket ger en servering på en skopa. Tar detta på vägen till gymmet vilket blir ungefär 20 minuter innan passet. Eftersom träningen alltid sker på tom mage så finns det inget som ”är i vägen” för denna PWO. Börjar passet och jag väntar på att jag ska få någon effekt av den. Dagens pass är styrkeinspirerat med tyngre vikter och färre reps och under detta pass för jag 0 effekt av den.

Andra passet: Ökar dosen med ytterligare en skopa och tar det 45 minuter innan passet denna gång för att se om det blir någon skillnad. Dagens pass är mer volyminspirerat än det tidigare vilket ger lättare vikter, mer reps och superset används, optimalt för en produkt som Hemavol. Men återigen blir det utebliven effekt av denna produkt.Hermavol

Tredje passet: Ökar dosen ytterligare till 3 skopor och tar det 30 minuter innan träningen. Åter tillbaka till ett pass fokuserat på styrka och jag väntar på någon form av märkbar effekt, men återigen kammar Hemavol hem noll och ingenting.

Fjärde (och sista) passet: Kör på med ytterligare en skopa så det landar på 4 skopor (4 ggr maxdos). Volympass idag men som ni kan läsa ovan så blir det ingen effekt av den idag heller.

Slutsats om kosttillskottet Hemavol

Hemavol ska vara en PWO i kategorin ”Pump” vilket innebär att den inte ska göra dig piggare och mer fokuserad utan du ska få en kraftig pump och ökad styrka genom det. Jag har alltid haft svårt att få effekt av PWO’s (speciellt ”stim”-varianterna) men just de som ger pump i musklerna har jag känt av och det var anledningen till varför jag ville testa denna produkt då många jag känner gillar den. Men som ni kan läsa er till så ger den mig ingen effekt. Jag testar 4 ggr maxdos (detta rekommenderas inte att man gör!) vilket egentligen är helt onödigt för även om jag hade fått effekt av produkten med den doseringen så hade det inte blivit värt det. Det hade gett mig ca 8 doser för 399:- vilket är oacceptabelt. Jag rekommenderar inte denna produkt utan lägg era pengar på annat istället!

KosttillskottDirekt

Pre-workouts är ett knepigt område inom kosttillskott. Tränande reagerar helt olika på samma produkter vilket gör dem svåra att bedöma. Vissa känner inget medan andra blir som tokiga. En del blir arga av ett kosttillskott medan en annan kan bli galet motiverad av samma pre-workout. Det bästa sättet är helt enkelt att testa, men Hemavol fungerade inte för vår eminente produkttestare Henrik!

Hemavol - massiv muskelpump!, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Henrik

Driver siten periodiskfasta.com där jag skriver mycket om forskning relaterad till träning och kost, men även om mitt liv och min träning. Har så länge jag använt kosttillskott gillat att testa mig fram genom djungeln och har därmed fått en bra bild av vad jag själv och många av de jag hjälper med kosten gillar.

Comments

  1. Marcus Karlsson says:

    Bästa stimfria pwon jag testat

    GD Star Rating
    loading...

Vad tycker du?

*