Mighty Greens detox – för dig som vill få extra energi och hälsa i vardagen!

GD Star Rating
loading...
Hälsokost fyllt av mineraler, vitaminer och antioxidanter
Skonsamt för magen
Kan blandas till välsmakande smoothies
Fungerar utmärkt som detox

 

Mighty Detox paketet – produktinformation

Mighty greens

Mighty Greens kan du köpa hos Svenskt Kosttillskott

Paketet består av tre produkter

Mighty Greens är en klorofyllrik näringsdryck som består av naturliga vitaminer, organiska mineraler, antioxidanter, aminosyror, cellsalter, enzymer, coenzymer, örtextrakt samt fibrer.
Dosering: 1 matsked pulver blandas i 2-4 dl vatten eller juice. Mighty Greens kan drickas en till tre gånger per dag.

Mighty Berries består av utvalda frukter och bär som är rika på antioxidanter. Det höga antioxidantinnehållet kommer bland annat från aroniabär och stödjer kroppens försvar mot fria radikaler.
Dosering: 1 msk (15 ml) blandas med 1,5-2,5 dl vatten eller juice en gång dagligen.

Pau D’Arco teet innehåller mycket mineraler, spårämnen och andra verksamma substanser. Teet kan förutom att drickas, användas utvärtes till tvättning, ögonbad, omslag och som badtillsats.
Dosering: 1,5 msk bark och 1/2 liter vatten sjudes i 10-15 min. 3-6 koppar kan drickas dagligen.

Produkttest av Mighty Greens

Dag 1: Börjar morgonen med rekommenderade 1 msk av vardera Mighty Greens och mighty berries och blandar i två lika stora glas med vatten. Dricker det direkt, smaken är god men konsistensen lite grynig.

Dag 2: Har lite bråttom då jag ska ut på morgonpromenad så jag försöker vara effektiv och blandar mighty greens och mighty berries i samma glas och rör runt. Glömmer att dricka glaset innan jag beger mig iväg, och kommer tillbaka efter ca en timme. Sveper glaset innan det är dags för frukost- och nu är konsistensen god! Det gryniga är borta!

Dag 3: Har lärt mig av gårdagen. Blandar allt i ett glas och låter det stå lite mer än tio minuter innan jag dricker det. Gott! Känns som en bra start på dagen att svepa i sig ett glas med vitaminer och antioxidanter!!

Dag 4: Standardglaset på morgonen. Gymträning istället för morgonpromenad. Ingen frukost utan sippar på en proteindrink under tiden som jag tränar. Känner mig fräsch och pigg 🙂

Dag 5: Hinner inte fixa med mina Mightys! Tar med burkarna till jobb och hittar en lucka på förmiddagen då jag kan springa ifrån och få mitt glas. Inser att det känns lite grann som när jag ibland inte hinner få mitt kaffe på morgonen.. lite halvfärdigt på något vis. Dricker mina mightys och hoppar istället över kaffet. Känns bra!

Dag 6: Fredag! Go-fika på jobbet, och jag har lovat mig själv att inte äta onyttigt förrän imorgon- lördag. Så trots att jag redan tagit mina mightys på morgonen så blandar jag ett glas till som jag smuttar på under fikat. Mycket gott och det stillade sötsuget! Kom på att teet som ingår i paketet troligtvis hade gjort ännu bättre nytta här på fikat.. Helt glömt att prova det!

Dag 7: Sovmorgon. Dricker mina mightys och gå ut på morgonpromenad. Blir snabbt pigg och fräsch! Gör mitt te till frukost, låter det stå och dra enligt anvisningar. Det luktar gott och det smakar likadant. Kan inte beskriva smaken, men den är mild och lättdrucken. Jag tycker att den är ganska söt i sig själv- påminner lite om honungssmak- så det behövs absolut inget tillskott av socker eller honung i!!

Slutsats

Om det är mental inställning till produkten eller om det verkligen funkar är lite svårt att säga. Jag är iallafall otroligt förtjust i mina mightys! Framförallt känns det som en högvinst att jag inte är beroende av att svepa en massa kaffe på morgonen, utan att det dämpas av ett glas mightys. Jag känner mig pigg och fräsch, och jag kan tänka mig att dessa produkter är extra bra under höstens mörker och ruggiga väder!!

Om du vill testa detta kosttillskott också så ser priset ut som följer

Har du också testat MIghty Greens eller någon anna detox? Vad tycker du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Om du gillar att vi delar med oss av oberoende och ärliga produkttester likt detta Gilla på Facebook!

Mighty Greens detox - för dig som vill få extra energi och hälsa i vardagen!, 3.5 out of 5 based on 8 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Comments

  1. Benedetta Simeone says:

    Produkten är väl ok, men jag är förvånad över dess innehåll av koncentrerad fruktjuice.

    GD Star Rating
    loading...

Vad tycker du?

*