Myofusion Probiotic Series

GD Star Rating
loading...

Myofusion Probiotic är ett proteinpulver innehållandes protein från hela 6 olika proteinkällor; vassleproteinkoncentrat, rårisprotein, vassleproteinisolat, mjölkproteinisolat, äggalbumin samt hydrolyserat vassleprotein. Gaspari har även utvecklat och tillsatt något man kallar GenadenBC30® (Bacillus coagulans GBI-30 6086). Det är en probiotisk formula som stärker immunförsvaret och underlättar matsmältningen. Dessutom är Myofusion Probiotic berikad med mer än 9 gram EAA (essentiella aminosyror) per portion för att främja maximal återhämtning.  Formulan är för övrigt helt gluten- och aspartamfri samt helt utan artificiella färgämnen, vilket är ett stort plus.

Smak på Myofusion Milk ChocolateMyofusion Probiotic

Smaken är naturlig och det smakar verkligen mjölkchoklad, men med lite mer kakaotoner. För min del är detta super, då vissa proteinpulver har problem med att balansera sötman. Lagom är bäst som det så fint heter.

Konsistensen på kosttillskottet

Myofusion Probiotic löser sig enkelt i kallt vatten utan som helst tendenser till att klumpa sig. Å andra sidan kan den kännas lite krämig i konsistensen om man inte fyller upp shaken ordentligt med vatten. Det är upp till var och en hur mycket vatten man vill ha i.

Slutsats om kosttillskottet Myofusion Probiotic

Det finns en anledning till varför jag nu har påbörjat min tredje burk av detta fantastiska proteinpulver. Eftersom jag både tränar kampsport och gymmar blir det många pass i veckan och därmed också många proteinshakes som slinker ner. Det känns därför att jag har hittat ”mitt” protein, som jag vet smakar gott, innehåller 24gr (per portion) högkvalitativt protein från flera källor och som dessuom är probiotisk. Det sistnämnda är verkligen toppen, då jag hittills inte har märkt några konstigheter med magen.

Smaken ’Milk Chocolate’ rekommenderas starkt! Hur de andra smakerna är kan jag inte uttala mig om då jag ännu inte har testat dessa.

KosttillskottDirekt

Myofusion kommer i en mängd smaker och Benjamin verkar ha fastnat för Milk chocolate!

UPDATE: under sommaren 2014 kom nya Myofusion Advanced och Gaspari offentliggjorde att alla andra versioner av Myofusion kommer att sluta tillverkas. Av allt att dömma är dock den nya Myofusion Advanced allt vad de tidigare versionerna var och lite till. Vi är på jakt efter någon som testat detta kosttillskott, har du? Hör av dig så kan du få möjlighet att bli publicerad här på KosttillskottDirekt!

Prisinformation
Myofusion Advanced Strawberries & Cream 579 kr Läs mer
Myofusion Advanced Chocolate 579 kr Läs mer
Myofusion Advanced Vanilla ice cream 579 kr Läs mer
Myofusion Probiotic Series, 4.6 out of 5 based on 7 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Benjamin

Benjamin tränar thai-boxing och frustar gärna på gymmet några dagar i veckan. Explosiva och intensiva sporter ställer speciella krav på de kosttillskott som används för att de ska vara effektiva. Benjamin har full koll på både kropp och knopp i ringen!

Vad tycker du?

*