Myofusion Probiotic

GD Star Rating
loading...
Myofusion Probiotic

Myofusion Probiotic från Gaspari har snabbt blivit ett populärt proteintillskott tack vare sina probiotiska egenskaper, proteinblandningen stödjer nämligen immunförsvaret och matsmältningen. Kosttillskottet är en avancerad blanding av sex proteinkällor: Vassle proteinkoncentrat, brunt ris proteinkoncentrat, vassleproteinisolat, kasein mjölkproteinkoncentrat, äggalbumin, och snabbt absorberande vassleproteinhydrolysat. Myofusion Probiotic innehåller även hela 9 gram EAA vilket gör det till ett optimalt proteintillskott som stödjer återhämtning och ger bränsle till musklerna. Dessutom är kosttillskottet fritt från aspartam vilket ofta är uppskattat!

Produkttest av Myofusion Probiotic från Gaspari

Myofusion Probiotic
Drink 1: Har precis hämtat ut mitt paket där det nya testobjektet ligger. En burk som tilltalar rent estetiskt då jag tycker det är en ganska snygg burk och det är något som man inte ska underskatta. Jag blandar en portion i rekommenderad mängd vatten och skakar om. Det blandas hyfsat bra, men har lite mindre klumpar i den. Doften av pulvret är en positiv upplevelse då det känns som en frisk och fräsch banandoft, lite som en bananmilkshake kan dofta. Men här slutar de positiva upplevelserna ganska omgående. En kemisk och obehaglig smak samt eftersmak och en lite mjölig konsistens tillsammans med de små klumparna. Eftersmaken påminner väldigt mycket om Core Protein som inte heller va något att hänga i granen. Så drink nummer ett av detta proteinpulver är inte en trevlig upplevelse.

Nästa dag är jag inte helt 100 i magen och när jag analyserar gårdagens intag så är Myofusion detta enda som sticker ut som potentiell källa. Med probiotika hade jag hoppats på en annan effekt, men det verkar vara ett proteinpulver som inte kommer överens med min tarmflora i all fall. Återstår att se om detta problem fortsätter.

Drink 2: Testar att göra en blandning med mjölk och eftersom jag har ett stort proteinbehov vid drinktillfället så tar jag i en aning. Jag blandar 2 1/2 portion med ca 6 dl lättmjölk. Detta var ett stort misstag åh mina vägnar. Det blandar sig inte sämre trots den ökade mängden pulver, men konsistensen blir väldigt mjölig och jag blir nästan torr i halsen av att dricka det. Smaken är densamma, väldigt dålig helt enkelt och det är en besviken Henrik som sväljer de sista klunkarna.

Samma reaktion dagen efter; en upprörd mage som inte skulle varit uppskattad av någon form av socialt umgänge. Börjar tveka om det är värt att dricka upp resten av proteinet, vilket inte är ofta.

Drink 3-4-5:  De följande dagarna testar jag Myofusion Probiotic med olika metoder. Blandar det med kvarg och det blev fullständigt oätligt, Samma jobbiga smak men lägg därtill att man inte kan dricka det. Det gjorde upplevelsen till outhärdlig.

Slutsats om kosttillskottet Myofusion Probiotic

Jag valde att testa Gasparis Myofusion Probiotic av den anledningen att många som testat detta pulver har svurit sig vid det som ett av de med absolut bäst smak. Jag har aldrig tagit mig för att testa den fram tills nu då. Eftersom mitt förra produkttest (Core Protein) var av smaken banan så tänkte jag att jag kan bibehålla den röda tråden genom de proteinpulver jag testar. Jag vet också att det finns ett par tillverkare som har riktigt bra smak på deras banan så det finns utrymme för bra produkter inom den smaken. I en första anblick är det ett väldigt orent protein då det bara är 62 gram protein/100 gram och hela 23 gram kolhydrater/100 gram. Detta är riktigt svagt och redan här är det en produkt jag är skeptisk till. Men jag har testat liknande produkter som varit lika ”orena” men då har de varit löjligt goda vilket gjort att de haft ett syfte.

Ingen av de kombinationer jag testar gör detta protein till mer tilltalande. Det blir en produkt som jag inte kan rekommendera någon. Det händer väldigt sällan, men detta är en burk jag inte kommer kunna ta mig igenom, den är helt enkelt för otrevlig i smaken.

KosttillskottDirekt

Nej, det här kosttillskottet blev inte godkänt av vår produkttestare Henrik, vill du ändå testa proteinpulvret, kanske i en annan smak så kommer proteinpulvret i flera smaker vilket är olika hos olika kosttillskottbutiker.
UPDATE: under sommaren 2014 kom nya Myofusion Advanced och Gaspari offentliggjorde att alla andra versioner av Myofusion kommer att sluta tillverkas. Av allt att dömma är dock den nya Myofusion Advanced allt vad de tidigare versionerna var och lite till. Vi är på jakt efter någon som testat detta kosttillskott, har du? Hör av dig så kan du få möjlighet att bli publicerad här på KosttillskottDirekt!

Prisinformation
Myofusion Advanced Strawberries & Cream 579 kr Läs mer
Myofusion Advanced Chocolate 579 kr Läs mer
Myofusion Advanced Vanilla ice cream 579 kr Läs mer
Myofusion Probiotic, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Henrik

Driver siten periodiskfasta.com där jag skriver mycket om forskning relaterad till träning och kost, men även om mitt liv och min träning. Har så länge jag använt kosttillskott gillat att testa mig fram genom djungeln och har därmed fått en bra bild av vad jag själv och många av de jag hjälper med kosten gillar.

Vad tycker du?

*