naNO Vapor – Pre-workout när den är som bäst

GD Star Rating
loading...

”Den i särklass bästa pre-workoutprodukten jag testat!” Åsa

naNO Vapor Hardcore Pro Series
naNO Vapor är en komplett pre-workoutprodukt som innehåller de viktigaste aminorsyrorna att ta innan träning. Den innehåller arginin, glutamin, BCAA, kreatin, ornitin, glycin och histidin. naNO Vapor sägs vara den kraftfullaste pre-workouten på marknaden och kombinerar ingredienser för att få extremt tryck i musklerna samtidigt som den ger ökad mental fokus för maximal prestation vid varje träningspass. Kosttillskottet påstås kunna bygga åtta gånger mer muskelmassa och omedelbart öka din styrka. naNO Vaport finner du till ett bra pris hos Gymgrossisten.

”The overwhelming potency of this powerful new formula will deliver an experience unlike ever before. When you’re on naNO Vapor Hardcore Pro Series, your mental alertness and focus are dramatically enhanced and you feel stronger than ever.”

Produkttest av naNO Vapor

Dag 1: Träningsdag; tillverkaren rekommenderar att man börjar med en skopa och sedan jobbar sig uppåt till max tre skopor per dag. Jag börjar med lite mindre än en hel skopa. Några minuter efter att jag börjat dricka naNO Vapor känns det som att jag går in i en bubbla, känns rätt skönt. Känner mig taggad under träningen och passet går bra!

Dag 2: Träningsdag; testar med 1,5 skopa idag. Nu börjar det hända grejer, ökar i benböj och känner att jag kunde öka i benpressen också men vill ta det lite försiktigt efter höjningen i benböj. Mespropp!

Dag 3: Träningsdag; okej, 2 skopor! Snälla nån! Vilket grymt pass jag fick till idag. Baksida ben mosades fullständigt! Ökade i samtliga övningar, svetten rann och jag ville bara ha mer! Tyvärr måste jag ju jobba också så var tvungen att avbryta detta härliga pass med att gå till jobbet. Så jag längtar till nästa pass!

Dag 4: Träningsfri dag; idag är det sjukgymnasten som gäller. Tror att det är lite överdrivet att ta en pre-workout innan jag går dit!

Dag 5: Träningsfri dag; får vila idag också dessvärre. Sjukgymnasten töjde min ledkapsel i axeln och idag är det ganska ömt och skakigt. Gör nog bäst i att försöka vara still.

Dag 6: Träningsdag; oh, yes! Tillbaka på gymmet! Dags för benböj igen, love it! Ökade 5 kg till, ligger nu på 65 kg vilket är 135% av kroppsvikten, aldrig kännt mig så stark och så galet taggad på gymmet. Jag älskar verkligen känslan av naNo vapor, helt galet!

Dag 7: Träningsdag; baksida ben igen! Träningsvärken sen förra gången släppte som tur var igår så jag kan köra utan problem. Känner mig nästintill oövervinnerlig, jag kan ta i tills ögonen poppar ut ur skallen! Kan knappt ta mig ner för trappan till omklädningsrummet efteråt!

Dag 8: Träningsdag; kunde inte låta bli! Det blev benböj, benspark och benpress idag igen! Jag tar 2,5 skopor och det verkar vara en passande dos för mig! Sån sjuk jäkla känsla av att vara oövervinnerlig och jag vill bara fortsätta pumpa!

Dag 9: Träningsfri dag; eftersom jag har en axelskada kan jag inte träna mer än mina små fjantiga rehabövningar för axeln och skuldrorna, därför blir det bara benträning och jag kan ju inte träna de stackarna 5 dagar i veckan. Produkttestet får därför sluta här för jag behöver inte mer övertygelse. naNo Vapor är i den i särklass bästa pre-workout produkten jag testat! Ever! No contest! Den får en så hög rekommendation jag bara kan ge! Testa den, testa den, testa den! Man blir ett djur!

Slutsats

Vad kan jag säga? Jag är helt såld! Finner inte ord att beskriva känslan jag har på gymmet efter att ha tagit detta kosttillskott.

Gå inte miste om effekten av naNO Vapor testa nu, du kommer inte ångra dig! Köp naNO Vapor hos Gymgrossisten för 349 kr redan idag!

naNO Vapor - Pre-workout när den är som bäst, 4.3 out of 5 based on 6 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*