Nitro-Tech Hardcore Pro Series – Avancerat proteintillskott

GD Star Rating
loading...
Berikad med kreatin och aminosyror
Snabbare upptag
Oslagbar smak

 

Nitro-Tech Hardcore Pro Series – produktinformationNitrotech Hardcore Pro

Nitro-Tech Hardcore Pro Series är ett kvalitetsprotein för dig som kräver det bästa för muskeluppbyggnad och återhämtning. Nitro-Tech Pro är ett krämigt och gott protein som snabbt förser musklerna med essentiella och icke essentiella aminosyror.
Källa: Svenskt Kosttillskott

Nitro-tech levererar inte enbart ett bra protein (25gr per skopa), utan även vitaminer, 11gr leucine, 13gr BCAA, kreatin och L-arginin, vilket gör det till en maxad proteinprodukt.

Produkttest Nitro-Tech Hardcore Pro Series från MuscleTech

Själva testet av proteinet har skett under en lite drygt en månads tid, där jag har siktat på att ta 1-2 portioner om dagen. 1 portion till frukost direkt på morgonen och 1 portion under för- eller eftermiddagen som mellanmål. Under de första portionerna så tog jag 1 skopa, för att sedan gå upp till 2 skopor.

Dag 1: Mitt första intryck av Nitro-tech, jordgubb: wow! Vilken smak! Ska det verkligen vara så gott? Uppenbarligen så har Muscletech lyckats fenomenalt bra med smaken, vilket inte är helt oviktigt vid valet av protein. Förutom smaken, så löste sig pulvret perfekt i vatten. Inga klumpar eller pulver som fastnade i shaken.

Dag 2: Intar proteinet till frukost och sen som mellanmål under dagen, smaken är lika god och allt löser sig perfekt. Man får en känsla av att dricka en riktigt god milkshake med jordgubbsmak – mums! Ok, får erkänna att magen kanske inte var helt van vid 2 shakes om dagen – och som många säkert upplever så kan den bli lite bubblig.

Dag 3: Ökar dosen till 2 skopor, detta funkar galant och pulvret blandas lika lätta som med 1 skopa. Smaken förstärks en aning – kanske att sötman i jordgubbsmaken nu kanske blir en aning dominant (utan att smaka konstgjort dock). Magen är fortfarande inte helt med på noterna.

Dag 4-7: Det händer egentligen inte så mycket, förutom att magen börjar vänja sig vid det extra höga proteinintaget i flytande form. Kollegerna på jobbet blir nyfikna och jag bjuder alla som vill på ett smakprov – alla blir begeistrade över den goda och framförallt naturliga smaken.

Dag 8 och framåt: Tycker fortfarande att smaken håller hög klass, och är riktigt nöjd. Morgonshaken är bäst, helt klart.

Kan fortfarande känna att magen bubblar till ibland då och då, men inget allvarligt.

Slutsats om kosttillskottet

Kommer med hög sannolikhet köpa Nitro-Tech igen, detta för att smak och konsistens i kombination med kvalitetskänslan (hög proteinandel, kreatin, aminosyror, L-arginin, inget aspartam etc.) gör det värt den där extra hundralappen det må kosta jämfört billigare protein. Så kort och gott så kan jag bara varmt rekommendera denna produkt.

Om du vill testa detta kosttillskott också så ser priset ut som följer

Nitro-Tech Hardcore Pro, 1,8 kg kostar 549 kr hos Svenskt Kosttillskottoch finns i smakerna jordgubb och choklad.

Gillar du att vi delar med oss av oberoende och ärliga produkttester likt detta? Gilla på Facebook!

Nitro-Tech Hardcore Pro Series - Avancerat proteintillskott, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Benjamin

Benjamin tränar thai-boxing och frustar gärna på gymmet några dagar i veckan. Explosiva och intensiva sporter ställer speciella krav på de kosttillskott som används för att de ska vara effektiva. Benjamin har full koll på både kropp och knopp i ringen!

Vad tycker du?

*