Nocco – populär kolsyrad dryck med aminosyror!

GD Star Rating
loading...

Det är inte så komplicerat egentligen; en kolsyrad törstsläckare med extra aminosyror!

Släck törsten med en kolsyrad dryck utan kolhydrater och fett, med extra mycket vitaminer och BCAA. Denna dryck har gått från okänd till en stor favorit på gymmen i Sverige och är ett perfekt alternativ att dricka under träning eller när du helt enkelt vill fylla på med extra aminosyror. Nocco finns i både en version med koffein och en utan koffein för de som föredrar det. Varför inte lyxa till middagen någon kväll med en koffeinfri Nocco? Låter som en god idé!

Nocco - kolsyrad BCAA dryckProdukttest av Nocco

Nocco sägs ha tagit fitnessvärlden med storm, så jag kände att det var dags att testa och se vad det är för något. Jag valde därför att testa smakerna Jordgubb/Rabarber och Citrus/Fläder.

Nocco (No carbs company) är en kolsyrad dryck som innerhåller 5000mg BCAA och är sockerfri, sedan kan man välja att få den med eller utan koffein. (330ml) Jag valde den utan koffein då jag vet att jag är känslig mot koffeinet. Det står inget speciellt om dosering, mer än att den ”kan drickas när som helst under dagen”.

Den första jag testade tog jag direkt efter ett träningspass. Förstod ju egentligen direkt varför så många har fastnat för den. Den är väldigt läskande och en mycket godare smak än de jag tidigare har testat och sen slipper man ju hålla på med pulver och blanda i vatten själv. Sedan att den finns med koffien också gör att den även konkurrerar med Celsius som funnits lite längre på marknaden.

Både citrus/fläder och jordgubb/rabarber är bra smakkombinationer, som inte går att klaga på. Däremot är jag mer osäker på effekten. Saker som smakar för gott brukar jag vara lite skeptisk till. Tyvärr testade jag produkten alldeles för kort tid för att på ett bra sätt kunna dra paralleller med andra BCAA produkter.

En nackdel är att den är väldigt dyr. Om man jämför den med exempelvis Xtend så kostar 90 doseringar 489:- på svensktkostillskott.se medan en ”platta” Nocco (24 doseringar) kostar 499:-. I dagens samhälle söker vi effektiviseringar och snabbhet och det är det väl man får betala för i det här läget.

Slutsats

Kan varmt rekommendera Nocco, både för smak och att det är smidigt att ta med sig. Dock kommer jag nog fortsätta att använda de mer ”gammalmodiga” BCAA produkterna som man blandar i en shake. Men jag tror dock det kommer stå några Nocco i kylskåpet ändå, bara för att de är så goda.

KosttillskottDirekt

Man kan undra om människor utanför träningsvärlden känner till att det finns ”nyttig läsk”. Om det inte är några problem att betala dyra pengar för en läsk ja då tycker jag att det är bättre att lägga dem på Nocco!

Prisinformation
Päron (med koffein) 25 kr (330 ml) Läs mer
Röda bär (med koffein) 25 kr (330 ml) Läs mer
Citrus/Fläder (utan koffein) 25 kr (330 ml) Läs mer
Jordgubb/Rabarber 25 kr (330 ml) Läs mer
Nocco - populär kolsyrad dryck med aminosyror!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Johan

Har hållit på med lagsporter, fotboll och innebandy halva livet. Nu på ålderns höst, så tränar jag mest styrketräning och löpning. Eftersom jag jobbar i kontorsmiljö med många timmar framför en datorskärm, så behöver jag träna 6 dar i veckan, men det brukar bli 4-5ggr. Har även tränat en del crossfit.

Vad tycker du?

*