Peptibar – med smak av romerska bågar

GD Star Rating
loading...

Proteinbars, som Peptibar, är som bekant mycket smidigt att ha med sig som nödlösning. Smidigare mellanmål får man leta efter, gott är det också! Det är kanske det som är det farliga, de är för goda och man skulle kunna äta dem som godis! Våra test är dock gjorda under förutsättning att en proteinbar är behövd.

PeptibarHos Shopping4net finns denna bar vars apelsinversion kan liknas vid träningsvärldens romerska båge! God smak med fint och upplättande crisp! 14 kronor per styck kostar dem så det är bara att plocka med sig ett par när du handlar på Shopping4net nästa gång!

Peptibar från Pepti Power (tillverkas av Dalblads) är en proteinbar som är rik på energi och protein. Den innehåller inga härdade fetter eller transfettsyror. Varje bar ger dig 18 gram protein, 23 gram kolhydrater samt 6 gram fett vilket gör den till ett bra post workout snack.

Baren kommer i två smaker apelsin-crisp och cream-toffe och det är apelsinversionen som testats och fått väl godkänt! Som så många andra proteinbarer så blir de lätt lite mastiga att få i sig, de är liksom lite för kompakta och svåra att tugga. Peptibar har en tendens åt detta håll men får ändå anses som lättäten, crispet hjälper till. Apelsinsmaken är tydlig och god så gillar man apelsinchoklad är detta en höjdare. Nej visst, det är ingen romersk båge men ändock en svensk mumsbit!

Slutsats om Peptibar

Jag tycker att det alltid är bra att ha en proteinbar med sig eftersom det hindrar dig från att ta till andra mindre nyttiga mellanmål. En Peptibar är god och tillför kroppen precis vad den behöver!

Peptibar finns två smaker; apelsinkrisp som vi testat samt Cream Toffee. Denna proteinbar är också prisvärd! Här kommer prisuppgifterna:

  • Peptibar kostar 14 kr/st och en låda med 20 stycken kostar 290 kronor hos Shopping4net
  • Peptibar kostar 18 kr/st hos Bodystore

Har du testat Peptibar? Berätta vad du tyckte, lämna en kommentar här nedanför! Om du gillade den lika mycket som vi Gilla på Facebook!

Peptibar - med smak av romerska bågar, 4.7 out of 5 based on 3 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*