PlasmaJet – massiv muskelpump från Gaspari

GD Star Rating
loading...

PlasmajetPlasmaJet har utvecklats för att öka muskelseparation och vaskularitet men givetvis även för att öka din styrka, uthållighet och därmed även muskelstorlek. Detta kosttillskott ger dig massiv muskelpump, ökad glykogeninlagrig och förhöjd förmåga att bygga fettfri muskelmassa. PlasmaJet optimerar tillförseln av näringsämnen till dina muskler samt tillser en effektiv bortförsel av slaggprodukter från dem för en slagkraftigare träning.

PlasmaJet – produktinformation

Om du verkligen tar din träning på allvar och tränar stenhårt kommer du att bli förvånad över hur effektfullt detta kosttillskott är! Kosttillskottet är så pass kraftigt att du bara behöver inta det vid ett tillfälle på träningsdagar. Man bör inta det 30-60 minuter innan sitt träningspass och maximal effekt brukar kännas efter ungefär två timmar men många känner effekt redan efter 15-45 minuter och når full effekt efter en timme ungefär. Effekten av kosttillskottet verkar i 2-8 timmar och sjunker sedan.

Dosering: en portion består av fem-tio kapslar som sköljs ned tillsammans med ca 3,5 – 6 dl vatten/juice 30-120 minuter innan träning. Använd endast på träningsdagar. Överskrid inte 4 portioner per vecka eller oftare än varannan dag.

Vad kan Plasmajet göra för dig?

Genom höjda kväveoxidnivåer kan ”pumpen” i musklerna bli bättre
ATP nivåerna kan påverkas positivt
Stimulera bättre blodflöde i musklerna
Påverka så att mer glykogen kan lagras

Produkttest av PlasmaJet

Bara anblicken på den hela kartan man skulle svälja innan passet fick en att fatta att här blir det åka av.

Dag 1: tog kapslarna ca 1 h innan passet med massor av vatten.  Jag var ganska sliten efter en lång arbetsdag. Redan efter ca 30 min kändes det i kroppen och när jag tränade senare tog orken aldrig slut. Bra tryck i musklerna. Svettades mer än vanligt. (kvällspass)

Dag 2: denna gång laddade jag på med kapslarna direkt efter frukost för det blev ett tidigt pass.  Kände redan utanför gymmet att jag var lite ångestladdad, var på dåligt humör genom hela passet. Svettades mer än vanligt.

Dag 3: som dag 2. Tränade tidigt och jag kände av en krypande ångestkänsla, lite orolig. För mig funkar inte produkten på tidiga pass.  Mår dåligt och blir less på allt.

Dag 4: testade på ett sent kvällspass igen och kickade igång rejält. Superbra pass med mycket energi.  Bra tryck i musklerna. Man vill inte sluta träna liksom, som en raket.

Slutsats

Min slutsats är att jag måste ta kapslarna senare in på dagen annars blir jag bitter. Vid kvällspass ger den mig superenergi, bra tryck och jag svettas som aldrig för.

Om du vill testa detta kosttillskott också så ser priset ut som följer

Ett paket med 160 kapslar för 429 kr hos Svenskt Kosttillskott

Har du också testat PlasmaJet? Vad tycker du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Om du gillade PlasmaJet Gilla på Facebook!

PlasmaJet - massiv muskelpump från Gaspari, 3.8 out of 5 based on 6 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Vad tycker du?

*