Poison – den kraftigaste fettförbrännaren hos Gymgrossisten

GD Star Rating
loading...
Poison – den kraftigaste fettförbrännaren hos Gymgrossisten

Marknaden för fettförbrännande kosttillskott har formligen exploderat! Det gör det viktigare och viktigare att kunna sålla bland dem och komma fram till vilka som verkligen fungerar. Alla påverkas inte att dessa kosttillskott på samma vis men en persons erfarenhet kan vara en indikation på vad man kan förvänta sig. Poison har fått toppbetyg hos Gymgrossisten och det var med stor förväntan vi lät vår produkttestare testa på dess verkan…

Poison – produktinformationPoison

Detta kosttillskott är en av de starkaste fettförbrännarna du kan hitta på den svenska marknaden. Poison börjar verka redan efter 15 minuter och utsöndras sedan under tolv timmar då den ökar kroppens värmeproduktion och kaloriförbrukning. Samtidigt innehåller denna fettförbrännare ämnen som hämmar aptiten och ger ökat välbehag. Allt tillsammans gör alltså Poison att du känner dig glad och pigg, du bränner mer fett och du känner dig mindre hungrig.
Dosering: 1 tablett per dag

Läs upplysningstexten hos Gymgrossisten innan du köper produkten då det är en mycket kraftfull fettförbrännare som bland annat inte ska intas av tävlande atleter eller personer med viss sjukdomshistorik.

Vad kan Poison göra för dig?

Förbränna mer fett
Verkar uppiggande
Ökar ditt mentala fokus
Ökar din energiförbrukning i 12 timmar
Hämmar aptiten

Produkttest av Poison

Dag 1: träningsdag; första dagen jag testar fettförbrännaren poison från ALR Industries. Lite bakgrundsfakta i hur jag tar de. Det står på burken att de ska tas på morgonen till mat men eftersom jag kör periodisk fasta så äter jag den vid uppvaknande långt innan mitt första mål. Detta bör göra mig mer mottaglig för substanserna i tabletterna då magen inte har annat att arbeta med. Det jag märkte av var en dämpad aptit som var ganska tydlig faktiskt, brukar få en lite hungerskänsla mellan uppvaknande och första måltiden (ca 5 timmar emellan de) men det blev inget sådant idag. Övriga effekter känns inte av, jag blir inge piggare eller får mer energi av tabletten.

Dag 2: träningsfri dag; exakt likadant som dag 1, dämpad aptit men i övrigt inga märkbara tecken på mer energi. Jag brukar alltid experimentera med denna typen av produkter så denna dag tog jag två tabletter en till morgonen och en precis innan läggdags, för att se om den stör min nattsömn (OBS rekommenderad dos är en tablett var 24:e timme, så jag rekommenderar er inte att prova detta på grund av ALR Industries rekommendation). Med det nämnt så sov jag som en stock hela natten utan några uppvaknanden eller svårigheter att somna in (tog tabletten ca 1 timme före sänggång).

Dag 3: träningsdag; inga skillnader på intag eller effekten av aptitdämpning. Känner fortfarande inga andra positiva saker med detta piller såsom ökad energi.

Dag 4: träningsfri dag; nu börjar den aptitdämpande effekten att avta då jag är tillbaka till samma känsla som innan jag började ta tabletterna.

Dag 5: träningsdag; märker inte av någon effekt av tabletterna nu, aptitdämpande effekten helt borta.

Dag 6: träningsdag; provar två tabletter direkt på morgonen (rekommenderas inte att göras av tillverkaren). Gav ingen högre effekt än vad en tablett gjort.

Dag 7: träningsfri dag; inga nya effekter eller biverkningar denna dag, tog återigen en tablett.

Slutsats

Den som jag fått berätta för mig skulle vara Gymgrossisten kraftigaste fettförbrännare har för mig en väldigt liten märkbar effekt på energinivåerna. Aptiten dämpades under några dagar men det avtog mot slutet av veckan. Inget nytt under solen för mig då jag har samma ”problem” med alla liknande preparat jag testat, kan sova gott om natten trots intag strax innan sänggång. Men, det är inte allt med dessa tabletter, för de ska också ha en fettförbrännande effekt som är betydligt svårare att sia om. På dessa sju dagar har jag inte märkt något överhuvudtaget men det är också en alldeles för kort period för att utröna effekten på det. Men utifrån min personliga erfarenhet av detta preparat kan jag inte rekommendera det, men en stor reservation läggs ut då detta verkar vara något jag upplever med de flesta preparat.

Om du vill testa detta kosttillskott också så ser priset ut som följer

Ett burk med 30 kapslar JUST NU för 339 kr hos Gymgrossisten

Har du också testat Poison? Vad tycker du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Om du gillar att vi delar med oss av oberoende och ärliga produkttester likt detta Gilla på Facebook!

UPDATE: Poison har utgått ur Gymgrossistens sortiment!

Poison - den kraftigaste fettförbrännaren hos Gymgrossisten, 3.7 out of 5 based on 9 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Henrik

Driver siten periodiskfasta.com där jag skriver mycket om forskning relaterad till träning och kost, men även om mitt liv och min träning. Har så länge jag använt kosttillskott gillat att testa mig fram genom djungeln och har därmed fått en bra bild av vad jag själv och många av de jag hjälper med kosten gillar.

Comments

  1. Kissande mer av dessa tabletter ?

    GD Star Rating
    loading...

Vad tycker du?

*