Probar från Eiselt – 3 högkvalitativa godsaker

GD Star Rating
loading...

Probar från Eiselt är proteinbars av allra högsta kvalitét! Kosttillskott från Eiselt kännetecknas av förträffliga smaker och balanserad sötma men framförallt noggrannt testade produkter av mycket hög kvalitét. Probar är inget undantag på någon punkt!

Probar är näringsmässigt välbalanserade proteinbarer som innehåller 18g protein per bar. Varje proteinbar innehålller en Probar från Eiseltnoggrant uttänkt kombinaition av protein, kolhydrater och fett såväl som vitaminer och mineraler. Proteinet kommer från vassle, kolhydraterna från en kombination av dextros (snabba kolhydrater) och fruktos (långsamma kolhydrater). Probars är dessutom fria från både härdade fetter och kollagen.

Den höga kvalitén lyser starkt och Probar är välutvecklade och har fått sin stabilitet testad under lång tid. Till skillnad från många andra bars blir de inte hårda lika snabbt vilket är ett resultat av gediget utvecklingsarbete. Probars är lagom söta och har ett lagom bra tuggmotstånd för att passa som ett mellanmål då och då. Många uppskattar Probar just för att de inte är så vansinnigt söta som många andra proteinbars kan vara.

Näringsinnehåll per Probar, 46 gram

Kalorier          192 kcal
Protein           17.94 gr
Kolhydrat        18.17 gr
Fett                5.88 gr

Produkttest av Probar från Eiselt

Cocos

Min första reflektion är att jag gillar konsistensen på Probar Cocos. Proteinbaren smakar gott av kokos och inte så så söt – perfekt! Konsistensen påminner om kokos faktiskt, lite sådär kornig liksom. Skulle utan problem kunna äta en till!

Apple smoothy

Probar Apple smoothy har en mjukhet som jag skulle kunna jämföra med godiset Milkyway. Känslan är en aning smörig.  Jag tycker den påminner lite om piggelin både till doft och smak. Den är god och liksom fluffig.

Banana smoothy

Probar Banana smoothy doftar gott av banan och mörk choklad. Känslan är lika mjuk och god som Apple smoothy. Även denna Probar har en något smörig smak men inte så det stör. Gott!

Slutsats om Probar proteinbars från Eiselt

Eiselt har verkligen lyckats ta fram en bra proteinbar som andas kvalitét och som smakar naturligt samtidigt som de inte gjort misstaget att inkludera för mycket sötma. Det är verkligen något jag uppskattar. Det är få kosttillskotttillverkare som kan mäta sig med känslan av kvalitét som Eiselt etablerat. Med detta rykte är det oerhört viktigt att de aldrig gör avkall på detta och det har de sannerligen inte gjort när det kommer till sin egna proteinbar och nu finns ett test som bevisar det. Jag kommer definitivt att köpa alla tre smakerna igen eftersom det är trevligt med variation men favoriten är ganska tydlig och det är Cocos!

KosttillskottDirekt

Vill man inte chansa allt för mycket när det gäller inköp av kosttillskott så är Eiselts produkter så långt ifrån en chanstagning man kan komma. Kosttillskotten kan eventuellt kosta lite mer än lågprisvarianterna men i gengäld får du ett noggrannt testat och kvatitativt kosttillskott. Att Probar skulle uppskattas var kanske ingen överraskning men att de lyckats så bra med konsistensen är väldigt roligt att höra! Det är proteinbars bars när de är som bäst!

Prisinformation
Cocos 15 kr Läs mer
Apple smoothy 15 kr Läs mer
Banana smoothy 15 kr Läs mer
Probar från Eiselt - 3 högkvalitativa godsaker, 4.4 out of 5 based on 5 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*