Protein Delite – en milkshake som ger dig precis vad du behöver

GD Star Rating
loading...
Protein Delite – en milkshake som ger dig precis vad du behöver

Kosttillskott och då framförallt proteinpulver har utvecklats mycket på senare år. Troligtvis är det mestadels smaken som har hindrat många från att använda sig av proteinpulver men det är för alltid förändrat nu. Idag finns det många proteinpulver som smakar otroligt gott. Nedan finner ni ett test av kosttillskottet Protein Delite som ska vara i toppskiktet av smakupplevelser.

Protein Delite – produktinformationProtein delite

Detta proteintillskott beskrivs som en krämig milkshake och är precis lagom söt. Den innehåller riktiga bitar av frukt, bär, choklad eller kokos! Proteinpulvret har bra näringsinnehåll och en bra nivå av protein då den har extra tillsatt Aminogen som hjälper till att bryta ner proteinet i mindre beståndsdelar, peptider, för ett snabbare upptag. Protein Delite innehåller både långsamma och snabba proteinkällor och passar för den som vill ha ett mättande mellanmålsprotein med mycket protein och samtidigt lite kolhydrater och fett.

En portion på 30g protein ger:
112 kcal
19,5g protein
7g kolhydrater
0,75g fett

Produkttest av Protein Delite

Dag 1: jag blandade proteinet efter tillverkarens rekommendationer med vatten. Men jag kunde inte svälja det då det blev alldeles för sött! Blandade istället med mjölk och kesella och det blev riktigt gott. Jag har väldigt svårt för proteinpulver överlag men ville prova detta då jag både fått rekommendationer och läst att det ska vara jättegott även för den kräsne.

Dag 2: jag tog 1 shake som mellanmål på förmiddagen med mjölk och höll mig mätt till lunch. Det var väldigt sött med enbart mjölk. Bandade kesella och pulvret och ställde in i frysen ett tag och åt som kvällsmål efter träning, det blev riktigt gott och mättande.

Dag 3-5: jag känner mig pigg och kroppen känns ”med i matchen”. Jag blandade ihop mjölk, pulvret och frysta mangobitar och drack efter träning, riktigt gott! I vanliga fall brukar jag bli hungrig innan ”middagstid” när jag tränat tidig eftermiddag men inget jag kände av idag, utan känslan var mer pigg och fräsch.

Dag 6: ingen shake.

Dag 7: nu får jag inte i mig det längre. Väldigt trött på smaken och det är svårt att svälja. Proteinet gör sig förmodligen bäst om man varvar med ett annat protein av mer neutral smak. Att ta detta varje dag blir väldigt sött och känns väldigt ofräscht av den extremt söta känslan.

Slutsats

Det är svårt att säga något om hur proteinet verkade på så kort tid. Något som jag dock märkte redan första dagarna var att kroppen kändes pigg trots träning. Efter dag 7 kunde jag tyvärr inte dricka det mer.

Om du vill testa detta protein själv, kanske en annan smak, så ser priserna ut som följer

1 kg för 349 kr hos Bodystore
1 kg för 349 kr hos Svenskt Kosttillskott

Har du testat Protein Delite? Vad tycker du? Vi blir glada om du lämnar en kommentar här nedanför! Om du gillade Protein Delite Gilla på Facebook!

Protein Delite - en milkshake som ger dig precis vad du behöver, 3.8 out of 5 based on 5 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Vad tycker du?

*