Quick diet Complete – måltidsersättaren med många mål!

GD Star Rating
loading...

Kosttillskott kommer även i form av måltidsersättare och här nedan ska vi berätta om en som slår de flesta. Du kan köpa Quick Diet Complete hos Bodystore där du kan köpa en eller flera lådor till extra förmånligt pris!

Sensationell nyhet!Quick Diet Complete
Nu är smaken ännu bättre med riktiga jordgubbar och mörk choklad, fortfarande kalorisnål med endast 775 kcal per dag. Köp hos Bodystore idag!

Quick Diet Complete är en måltidsersättare som kan anpassas efter individens behov.  Det absolut bästa med denna produkt är att den kan anpassas efter just de behov som du har! Det är inte en produkt enbart för dem som vill gå ner mycket i vikt utan även för dig som vill tappa 5 kg onödigt fett på ett smidigt och enkelt sätt eller helt enkelt vill ersätta en måltid som missats.

Det kan låta överdrivet men Quick Diet Complete ger dig max 800 kcla per dag och är att klassa som VLCD (Very Low Calorie Diet) men kommer samtidigt att ge dig alla de näringsämnen som din kropp behöver för att må bra. VLCD har i kliniska studier visats vara effektiv vid viktnedgång och har en rad positiva hälsoeffekter för de som lider av kraftig övervikt.Produkten uppfyller EUs direktiv för VLCD produkter och är därmed godkänd som komplett måltidsersättare.

Quick Diete Complete fungerar perfekt som ett mellanmål för dig som inte är ute efter att gå ner i vikt utan bara vill ha ett enkelt och smidigt mellanmål som ger dig en välbalanserad fördelning mellan kolhydrater och protein. En portion motsvarar mängden kolhydrater i en frukt eller knäckebrödskiva plus  mängden protein i 50 g kalkonkött eller 2 dl minikeso.

Studier har visat att vassleprotein är det mest anabola och muskelbyggande proteinet då det snabbt förser musklerna med aminosyror och ger dem rätt förutsättningar att utveckla muskelmassa. Det har också visat sig att vassleprotein har en positiv effekt på kroppens immunförsvar och fungerar som en antioxidant. Det tar ungefär 40 minuter för vassle att nå musklerna och skapa muskelprotein för uppbyggnad. Poängen med att ta ett snabbt protein är inte ”bara” att aminosyrorna ska nå musklerna snabbt utan även att proteinsyntesen ta mer fart om man går från en låg nivå av aminosyror i blodet till en hög. Det är alltså inte fördelaktigt att alltid ha en hög aminosyrenivå hela tiden. Det är den kraftiga ökningen som stimulerar den muskeluppbyggande effekten inte nivån av aminosyror.

Dosering: läs informationsbroschyren som medföljer för ett korrekt användande av produkten.  Som måltidsersättare, ersätt en måltid med en portion Quick Diete Complete. För VLCD tag sex protioner per dygn i max 14 dagar.

Produkttestet av Quick Diet Complete

Jag har använt Quick Diet Complete som måltidsersättare och som mellanmål. Testade produkten första gången då jag ville prova att ta en måltidsersättare som frukost då jag tränar på fastande mage varje morgon. Det fungerade inte så bra för mig. Min mage ville ha något att jobba med så den mådde inget vidare. När jag däremot testade den som ersättare till min lunch så gick det väldigt bra. Jag hade en del viktiga ärenden att göra på min lunchtimme så jag sörplade i mig en portion vid 11 snåret och sedan en till som ett mellanmål vid 14-tiden. Det gick utomordentligtbra och jag har vid ett flertal tillfällen löst tidsbrist på det här viset, när det helt enkelt har varit fråga om ingen lunch istället.
Smaken jag har testat är choklad och jag tycker den är riktigt god! För många år sedan testad jag Nutrilett i ett försöka att gå upp i vikt faktiskt, det smakade vedervärdigt minns jag . Är positivt överraskad av smaken på Quick Diet Complete. Produkten finns även i jordgubbsversion men den har jag inte provat. En sak man ska tänka på är att blanda pulver och vatten snabbt i en shaker då det lätt kan bli klumpar. Kan inte påstå att klumparna är så hemska men det är lite av ett överraskningsmoment när man sitter och dricker.

Sammanfattning

Jag tycker att Quick Diet Complete fungerar bra som en enkel måltidsersättare för de som emellanåt har lite tidsbrist. Lösningen är inte en missad måltid utan en ersatt måltid!

Quick Diet Complete tillverkas av Star Nutrition och kan köpas hos Bodystore. Ordinarie pris är 549:- men har man tur så säljer de den för 399:-. Ofta har de även ett paketerbjudande där du får hela fyra lådor, välj vilka smaker du vill, för 1 489:-.  En låda innehåller 40 påsar och en portion är en påse.

Quick diet Complete - måltidsersättaren med många mål!, 3.8 out of 5 based on 13 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*