RAW Amp från Svenskt kosttillskott

GD Star Rating
loading...

Hos Svenskt kosttillskott sker det ständig produktutvecklig, se bara på Burn X5, och i detta fall hann vi inte publicera produkttestet innan det kom en  ny förbättrad, starkare formula. RAW Amp blev RAW Test!

Svenskt kosttillskott beskriver RAW Test som sin starkaste T-booster någonsin och de har tagit fram den för de som tränar ordentligt hårt och är därför väldigt högdoserad av testade och innehållet är noga utvalt för dess potenta och väldokumenterade egenskaper. RAW Test™ är givetvis fri från dopingklassade RAW Test från Svenskt kosttillskottämnen. Läs mer om det avancerade innehållet på Svensktkosttillskott.se. Observera att detta kosttillskott endast är avsett för män över 21 år.

Så, produkttestet är gjort på ett kosttillskott som något mindre kraftfullt än den versionen som säljs idag. Låt oss se vad produkttestaren tyckte!

Produkttest av RAW Amp

Jag har under en period testat RAW AMP, med slogan ”Amplify Yourself”. Den kostar 349 kr på Svensktkosttillskott.se

En portion ska intas i samband med frukost och den andra portionen kring lunch. En portion motsvarar 2 kapslar.

Dag 1: Tränar ca 5 dagar i veckan och mot slutet av veckan innan vilodag så märker man att man är tröttare när man går ner till passet. Detta ska alltså denna produkt motverka. Börjar med att testa halv dos. Märker ingen skillnad alls när jag tränar, känner mig dock tröttare. Men det beror säkert på andra orsaker.

Dag 2: Så dag två testar jag att köra på rekommenderat intag, det vill säga två kapslar två gånger eller totalt fyra per dag. Känner faktiskt att jag får lite pump och att jag blir lite uthålligare, än jag normalt känner i slutet av ett pass.

Dag 3: Fortsätter som innan med rekommenderad dosering. Tränar på morgonen denna dag och känner ingen direkt skillnad. Kanske att jag behöver gå på toaletten oftare, men det kan nog bero på ett lite för högt intag av protein.

Dag 4: Känner mig taggad när jag tränar och uppnår en bra pump, så det börjar kännas som att det är dagsformen som avgör och inte produkten i sig. Men viss uthållighet känner jag och att köra 5 set av en övning känns inte lika påfrestande

Dag 10-15: Nu när jag börjar närma mig intag av nästan halva burken, som totalt rymmer 50 portioner eller cirka 100 kapslar. Så börjar det kännas bättre och bättre. Upplever mer pump än vad jag gjorde tidigare innan jag testade denna produkt. Så det lutar mer och mer åt att det kanske inte beror på dagsformen, utan att det mer lutar åt att RAW AMP gör viss skillnad.

Slutsats

349 kr känns som det är värt att betala, för att testa under en längre period.

KosttillskottDirekt

Vissa kosttillskott tar tid på sig att visa effekt. Det kan krävas att man intar vissa kosttillskott i några veckor för att känna uppenbar skillnad i sin prestation. Av allt att dömma verkar RAW Amp vara en sådan produkt och förmodligen är det samma med den nya versionen RAW Test.

Prisinformation
RAW Test 349 kr (120 kapslar) Läs mer

Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Johan

Har hållit på med lagsporter, fotboll och innebandy halva livet. Nu på ålderns höst, så tränar jag mest styrketräning och löpning. Eftersom jag jobbar i kontorsmiljö med många timmar framför en datorskärm, så behöver jag träna 6 dar i veckan, men det brukar bli 4-5ggr. Har även tränat en del crossfit.

Vad tycker du?

*