Swebar – troligen den populäraste proteinbaren

GD Star Rating
loading...

Proteinbars är oerhört behändigt att ha med sig överallt! Smidigare mellanmål än en Swebar får man leta efter, gott är det också! Det är kanske det som är det farliga, de är för goda och man skulle kunna äta dem som godis. Likväl är det viktigt att de smakar gott och vi vill härmed presentera en omtyckt testvinnare!

Denna vinnare kan du köpa hos Bodystore; plocka ihop flera olika smaker eller köp en hel låda med din favoritsmak på en gång. En proteinbar är så behändigt att ha till hands om du blir hungrig eller om du blir sugen på något sött. Dessutom är den prisvärd!

Produkttest av proteinbaren SwebarSwebar

Dalblads SWEBAR. Vinnaren i Body´s stora smaktest (nr 8 2010) var smaken pepparkaka. Kan inte annat än att hålla med. Testade denna bar när jag såg den första gången vilket var inför julen 2009 och jag förälskade mig direkt, så underbart god med sin mjuka och väl avvägda pepparkakssmak.

Andra smaker som testats av oss är banan-choklad (placering 9 i Body´s test), jordgubbssmak (placering 14 i Body´s test) vilka vi tycker är supergoda. Body tar även upp mint-choklad (placering 2) och lakrits (placering 10).

Swebar är den första svensktillverkade proteinbaren på marknaden och fungerar perfekt som måltidsersättare. Swebar ger en bra återhämtning efter träning då den innehåller kolhydrater i form av fruktos och glukos, protein (äggalbumin, mjölkprotein och vassleproten) samt lite fett. Produkten innehåller även vitaminer och mineraler. Swebar har ett GI-värde på 81.

Innehållet per proteinbar skiljer sig något mellan smakerna men ungefärliga mått är:
Storlek: 55 g
Kalorier: 209 kcal
Protein: 19,25 g
Kolhydrater: 21,3 g
Fett: 4,3 g
Källa: Bodystore

Det finns flera smaker som inte nämnts ovan så det är bara att välja och vraka. Swebar är även en mycket prisvärd bar där du kan köpa en låda innehållande 20 stycken bars för 299:- eller 16 :- styck.

Slutsats

Jag tycker att det alltid är bra att ha en proteinbar med sig eftersom det hindrar dig från att ta till andra mindre nyttiga mellanmål. En Swebar är god och tillför kroppen precis vad den behöver!

Testa Swebar nu, du kommer inte ångra dig! Besök Bodystore.com

Swebar - troligen den populäraste proteinbaren, 3.8 out of 5 based on 9 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*