Produkttest av kosttillskottet Trück från Eiselt

GD Star Rating
loading...
Produkttest av kosttillskottet Trück från Eiselt

Detta kosttillskott har funnits ett tag på marknaden och jag har smakat på det ett par gånger innan och bara konstaterat att; det här, det smakar inget vidare! Och det är en underdrift! Trück från Eiselt är ett pre-workout kosttillskott som ska ge pump, ökad styrka och explosivitet, bättre mjölksyratålighet, det ska motverka mental trötthet och minska muskelnedbrytningen samtidigt som kosttillskottet ska påskynda återhämtningen. Allt man har på önskelistan och lite till skulle jag säga när det kommer till kosttillskott som tas som pre-workout produkt.

Trück från Eiselt – produktinformation

Trück består av två delar. Den ena kallar Eiselt IntraCell – Torque Matrix ™. Det är en blandning av komponenter som ska öka råstryka och muskulär uthållighet, minska muskelnedbrytningen och motverka mental trötthet. Den andra delen kallas NOX-Expander Warhed ™. Den innehåller bland annat olika ämnen som är förstadier till kväveoxid som vi känner som NO. Det är denna del som ska vidga blodkärlen. I och med det så ökar blodflödet och det bidrar till ökat pump och näringsflöde till musklerna. Lite efterforskningar resulterar i fler positiva omdömen än negativa. 99% känner av stickningarna i huden som är ett resultat av att kosttillskottet innehåller beta-alanine. En del har varit lite besvikna på att de inte blivit så taggade på gymmet som de hade förväntat sig av en pre-workout produkt och förklaringen till det är att det helt enkelt inte är den typen av produkt. Den innehåller inte uppiggande substanser som man kanske är van vid. Har inte själv testat men ett förslag skulle ju kunna vara att ta en koffeintablett innan träning?

Produkttest av Trück

Dag 1: Träningsdag; 1 skopa i morgondrinken. Smakar förjäkligt! Skulle beskriva det som grillolja utblandat med vatten. Vedervärdigt! Imorgon får jag blanda ut det med mer vatten, helt klart. Jag känner verkligen stickningarna i huden, det nästan kliar på halsen. Som att ha på sig en halsduk i ull. Känner inget speciellt under träningspasset.

Dag 2: Träningsdag; ökade mängden till 1,5 skopa i morgondrinken med vattenfylld shake. Smakar fortfarande äckligt men det går ner. Stickningarna i huden är kvar. Känner mig inte nämnvärt mer taggad på gymmet. Kanske lite mer energisk mot slutet av passet. Kanske ska försöka få i mig drinken lite tidigare…

Dag 3: Träningsdag; samma mängd som igår 1,5 skopa i morgondrinken. Usch vad det smakar! Magen verkar lite sur idag…hmm

Dag 4: Träningsdag; 1,5 skopa igen i morgondrinken. Magen inte alls nöjd under förmiddagen. Kände mig klart mer taggad under senare hälften av gympasset.

Dag 5: Träningsfri dag; ingen Trück idag. Mår finfint!

Dag 6: Träningsfri dag; ingen Trück idag. Mår finfint!

Dag 7: Träningsdag; 1,5 skopa i morgondrinken som vanligt. Det går helt okej att få ner det nu. Den sista slurken är värst dock, fick inte i mig sista idag. Det blir för mycket vätska att dricka för mig! Magen gillar det inte, mår halvdåligt efter passet.

Dag 8: Träningsdag; 1,5 skopa i morgondrinken är vad jag klarar av rent smakmässigt just nu så jag tar inte mer även om jag önskar att jag kände lite mer av kosttillskottet. Det som känns mest är stickningarna i huden och det faktum att magen gör sig påmind under förmiddagen.

Dag 9: Träningsdag; 1,5 skopa som tidigare, ingen förändring jämfört med tidigare dagar.

Dag 10: Träningsdag; 1,5 skopa som tidigare. Kan väl ana en viss extra energi under passet, annars som tidigare.

Dag 11: Träningsdag; 1,5 skopa som tidigare. Kan väl ana en viss extra energi under passet, annars som tidigare.

Dag 12: Träningsfri dag; ingen Trück idag. Mår finfint!

Dag 13: Träningsfri dag; ingen Trück idag. Mår finfint!

Dag 14: Träningsdag; 1,75 skopa i morgondrinken. Okej, idag var den västa dagen hittills. Magen har bråkat hela dagen. Från morgon till kväll.

Under den här testperioden har jag även ätit en proteinbar som mellanmål på förmiddagen, läs mer om den här! Jag har kommit fram till att det varit denna proteinbar som gjort att min mage levt rövare de allra flesta dagarna under perioden. Vissa dagar har jag ätit en annan sort och har då mått mycket bättre. Jag drar därför slutsatsen att det inte är Trück som gjort min mage galen.

Slutsats

Jag kan inte säga att jag är alltför imponerad av effekten. Det känns att jag tagit den, det sticker i huden och jag kan tvinga mig själv att köra hårdare. Däremot saknar jag det fokus som jag upplevt från andra liknande produkter. Vissa kosttillskott kan få mig att inte känna smärtan i musklerna men Trück levererade inte det till mig och det saknade jag. Jag håller det i och för sig inte för otroligt att jag har fått klara resultat under perioden. Jag har ökat i vikt och har blivit starkare både vid tung och lättare träning med fler reps. Kan även tillägga att jag har fått ordentlig träningsvärk och kan känna mer kontakt med musklerna jag tränar under varje pass. Det ser jag som oerhört positivt och jag håller det inte för otroligt att det faktiskt kommer från detta kosttillskott. Det blir en tveksam rekommendation, det finns bättre kosttillskott enligt min mening.

Jag har tidigare använt mig av kosttillskottet Fierce från SAN Nutrition samt naNO Vapor vilka är mina största favoriter när det kommer till pre-workout produkter!

Fierce från SAN Nutrition (pris 379 kr för 850 gram/50 portioner) hos Gymgrossisten

Produkttest av kosttillskottet Trück från Eiselt, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*