Produkttest – Worldwide Protein Bar

GD Star Rating
loading...
Produkttest – Worldwide Protein Bar

Worldwide Protein Bar 78g, är namnet på den senaste proteinbaren jag testat. Jag tycker att det är väldigt behändigt att ha en proteinbar att ta som mellanmål när jag är hungrig och eftersom jag hittade dessa på rea så köpte jag hem 20 stycken, fem av varje smak.

Det är absolut inget fel på smaken. S´Mores var inte alltför god, smakar lite, lite kaffe och det enda jag vill ska smaka kaffe är just kaffe! De gick ner hur som Proteinbarhelst men det är just här problemen börjar.

Om det hade stått något om detta hos butiken där jag köpte kosttillskottet så hade de inte blivit köpta. Det står nämligen på förpackningen, and I quote:

WARNING: This product contains sugar alcohols, which may cause gastrointestional discomfort. Excessive consumption may have a laxative effect”

Gastrointestional discomfort eeyh…

En underdrift skulle jag vilja påstå, det låter som om jag svalt ett mindre, men fullt funktionerade, kemilabb! Framåt kvällen gör det ont och då har jag ätit baren vid 10-tiden på förmiddagen.

Nej vet ni va! Sånt vill jag inte vara med om så jag rekommenderar verkligen inte Worldwide Protein Bar! En sak har jag väl lärt mig då och det är att sugar alcohols inte är att föredra! Nej då finns det bättre alternativ som Swebar till exempel!

Produkttest - Worldwide Protein Bar, 2.0 out of 5 based on 3 ratings
Vill du inte missa våra produkttester? Se till att prenumerera på vår RSS feed!
GD Star Rating
loading...

Åsa

Ägare och grundare av KosttillskottDirekt. För att hjälpa alla andra som var i samma situation som jag var i början. Minns än idag min första dos av Fierce! Jag säger bara Sju TUSEN dagisbarn i huvudet HELA dagen!

Vad tycker du?

*